17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко развитие на българския волейбол. Причината - властващи лични амбиции на всички управленчески нива. Трудно се управлява, когато си некомпетентен и само надъхан за "подвизи в мирно време". Жалко за доброто име и традициите!!!

Най-добре да поканим Гибралтар на приятелска среща по волейбол за вдигане на самочуствието.

вирус! Провалът на футболистите явно е заразен и повлече и волейбола. И Любо Ганев да бяха изкарали пак, поне щеше да има една-две победи повече.........

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Биха ни ,като тъпан на сватба !

Невнятници , несретници , безстидници !

То си беше "Лига на излагациите" за нас...

Позор!!! Закривай !!

Аре давайте с някой училищен отбор, поне някой гейм да вземем.

Закривай ,само излагации.