Бърни Екълстоун този път се ядоса и отвърна мощно на Хамилтън за расизма

Имаш късмет, че съм добре образован, за да има къде да печелиш пари и титли, изригна бившият шеф

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, постави печката на място и!

... евалата ...

Бърни е ГОЛЯМ, нищо че е метър и 50 с вдигнати ръце. А черньо е шофьор. Толкоз.

Този талантлив шофьор да целува ръцете на белите инженери на "Мерцедес". И да трае...

Такива като Хамилтън са най-големите расисти.

Абре в тая стария сички расисти гледам. Ама иначе се напивате по кръчмите и викате циганския орквстър да си пеете “всички сме хора на този свят” :) Класически българи.

Даа , класически, расови българи! А ти бай мангал ли си какво си?

Много точно му го е казал Бърни. Браво! Подкрепям го

Хамилтън, а ти защо съди баща си? Той е чернокож,за разлика от теб, който си мелез. Или живота на черните в някои случаи няма значение?

Браво на Екълстоун! Достоен отговор! Нищо, че е на 89 години. Точно така стоят нещата. Самият Хамилтън е най-яркото доказателство за липсата на расизъм!

Хамилтън е мелез, а не черен. Да се прави на черен е все едно мулето да се прави на кон, или магаре. За щастие, или нещастие природата е направила така, че мулетата са стерилни. Не могат да имат деца. Вместо да излезе и да каже "вижте мен,аз съм плод на любовта между двама души от различни раси. Всички можем да живеем в мир" той тръгнал да разпалва междурасова вражда.

Най - сетне !! Тоя се самозабрави с расизма. И защо си мислеше , че ще го търпят до безкрайност. Простия като се види с пари и решава , че е най - знаещият и най образования.

Този мангал се видя с пари и взе да се взема на сериозно.

Щом си черен, значи си виновен Мюсли или манго, ставаш само за асфалт

... или сапун !! ...

Щом се съмнява в толеранса на белите значи е черен,ама много черен Расист.И м/у другото защо чука бели,а не Печки?

Истинските расисти са точно такива като Хамилтън. Свободен съм, и имам право да не ги харесвам.

... на форумните расисти!

Безпардонно нахален като всички замогнали се или малко поиздигнали се негри. Всъщност, като всички негри.

Имам много черни приятели и те са различни като каста.. Наздраве

Хамилтън може да е добър пилот , но --- Успехите му идват от болида , екипа! Защо забравя това??

Този вчера слезе от клона?

Само като прочета с какви епитети се нарича Хамилтън в доста от коментарите ми става ясно колко ограничени хора живеят в България. Моето мнение като човек, който следи Формула 1 от над 30 години: Бърни Екълстън е отявлен расист и демонстрира неприязънта си към Хамилтън от ден първи, в който той е стъпил в падока. Джаки Стюарт е другия динозавър от стари времена, в които на черните се е гледало по друг начин. И той не понася Хамилтън точно по същата причина. Бас ловя, че никой от пишещите в този форум тук не е чернокож, така че това автоматично лишава всички от разбирането какво е да си от другата страна. Всеки си казва: Аз не мразя черните, тоя какво повече иска? Не мислите ли, че “тоя” е видял свят и отношение по-различно от вашите възприятия? Няма как да го разберете. Да, и аз мисля, че малко прекалява с веенето на знамето на расизма, но смятам, че така просто се опитва да използва популярността си. И да, така ужасно много дразни расистите, а както виждам тук, те са доста повече отколкото трябва.

Дрънкаш глупости

Reality check: Живееш в Света Троица, а не в Портланд или Сиатъл.

Това трябва да е опит за аргумент ли? Reality check: 2020 година е. Няма никакво значение къде живее човек, как изглежда, каква кола кара или какви дрехи носи. Надраснете ги вече тези неща. Точно всички такива като вас дават гориво на Хамилтън да продължава в този дух. Освен плоски и безвкусни обиди, не видях никакъв аргумент, който да докаже, че имате знания за спорта и конкретната ситуация. Този спор и скандал между Екълстън и Хамилтън е още от 2008-ма година след първата титла на Люис. Но в днешният свят на незнаещи, необразовани и неможещи да мислят хора, най-лесното е да обиждаш и мразиш. За това мозък не е нужен.

#currentyear OOOk

Тук няма расисти, а просто българи, повечето от които все още ПОМНЯТ, че прадедите им са били РОБИ 500 години! Не приемаме жалките напъни на "новобранци" с има-няма 300 годишен робски стаж? Надявам се, че изразявам общото мнение, като декларирам, че не мога да търпя да ме приобщават към истинските робовладелци на тая планета!

Браво на Бърни!

Дедо Бърни ми се издигна в очите!

Това е възможно най-добрия коментар на Екълстоун.

Това леке не бяло ли да му казваме а ами черен е черен е, а това човече е най облагодетелствано във формулата и най вече като беше Бърни. Ама забрави бързо защото е много образован с големи кавички

Нищо не му пречи на Хамилтън, предвид парите, които има, да си направи един екип само от черни, и тогава да доказва колко са по-добри, да ги направи шампиони, за пълно признание

И инженерите да са тъмнш

Chefo77

Можеш ли да си представиш как Хамилтън влиза за гуми, а механиците отзад ги горят, за да извадят телта от тях ... :D :D :D

Драги, ДирБГ. Ако сте против расизма не публикувайте статии за расисти като Хамилтън, моля.

Обама беше президент на най-силната държава в света 2 мандата, преди това си имаха чернокожи секретари и високопоставени дипломати, не знам в колко африкански или азиатски правителства има бели на такива постове, може би само в Южна Африка, не съм запизнат. Истината е, че ако някоя от другите раси- жълти, черни, червени, латиноси, имаха такова икономическо, социално и културно предимство, биха били много по-жестоки, не не-толерантни, към белите

tonk11

Прав е. 100%. Ама що само на него му стиска? Дърт е ама явно има яки топки. Бели при това.

"Всички трябва да правят това, което аз им казвам, защото съм черен." Хамилтън, това искаш, нали? Я при следващите състезания, останалите състезатели, разберете се помежду си и да им по един дежурен, който да го блъска. Така, докато приключи кариерата му. Поне да сме наясно за какво се е разпенил.

Ами расизъм - тове не е отношение само на белите към черните. Обратното също е расизъм. А между другото как се нарича това, където заради цвета на кожата ти получаваш привилегии повече от другите. Не беше ли това дискриминация. И то расова. Няма черен спортист, актьор и какъвто и там да е който да не се ползва с повече привилегии от бял такъв. Ето ви го примера - ако бял пилот си беше позволил да говори така какво щеше да му се случи. И айде стига, аман от педерастия. Всички скандират името му и никой не се интересува от цвета на кожата му. В UK и USA ако си чернокож или цветнокож си с предимство за работа и университет. Това е факт. Какво повече искат? Най-много да се прецакат

Бърни Президент, Бърни Президент!!!

Очаквам Хамилтън скоро да поиска, да се съзтезава сам на пистата, а другите толерантно да гасят формулите си встрани от пътя.

Направо си му зашлевил шамар на този самозабравилия се. Поздравления, Екълстоун! По твое време толерантност беше чувство, не извинителна бележка.

Защо на всеки известен човек с различен цвят на кожата от бял му е позволено да прави обобщения за расизма на белите изобщо, а ако някой бял човек каже , че не споделя някакви екстремистки , псевдоантирасистки простотии, веднага е заклеймяван като "расист" !!! Ще се съглася, че черните не са расисти, когато тръгне шествие в защита на бял полицай, застрелян хладнокръвно от черен престъпник !!!! "Животът Има Значение" , цветът на кожата НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ !!!!!!!!