Барселона "изхвърли" Роналдиньо и Ривалдо

Политическите пристрастия на двамата не се харесаха на ръководството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде и тези минаха... у лЕво, не било... политически коректно да подкрепят кандидат за президент:)))?!? Ало, каталунците, ама как така се борите за равни права, а не признавате правото на собствено мнение:)))?!?

Брей, не разбраха ли тея хора най-накрая, че в Запада цари тоталитарен режим: не може да говориш каквото искаш или да имаш полит-некоректни позиции!

Нещо не се връзва в историята! Бъдещият президент бил растист, ами те и двамата футболисти са негри!!! Ако е такъв расист, как тогава негрите го подкрепят?!!

Негрите също могат да са расисти. Расист може да е към белите.

Да бе, това е ясно. Ама президента, ако е бял и е расист, ще е расист към негрите. А тези двамата са негри...

Може белите и негрите да се съюзят с расизъм към китайците...не знам. В конкретния случай мисля, че просто са намесени пари.

Не разбирам, какво общо, има Испания , респективно ФК Барселона с изборът на Бразилски президент , а още по неясно ми е, защо се плюе по тези две ВЕЛИКИ ЛЕГЕНДИ на футбола , Tа,... те в Бразилия, дори не говорят испански, а португалски!!?? "Биле заставали зад новият кандидат",..... че Tе и двамата са бразилци и си имат предпочитания към определен кандидат!!;)) Да го разбирам ли, че на следващите избори, ако не гласувам за БОЙКО, ще ме изхвърлят от страната???????;))))

Странно племе са това розовите либерали... Ривалдо и Роналдиньо, като истински арийци - руси, със сини очи - подкрепят "расист", който вероятно не обича цветнокожите... Не я разбирам евроатлантическата логика...

Така или иначе те са икони на Барселона и Бразилия. Като се кажат тези две имена и веднага в съзнанието на човек изниква Барселона. Мисля, че както държавата няма право да се намесва във футболните дела, така и не е работа на футболни клубове да се месят в политически и държавни дела.

ахахах, на болшевиките пак им се привиждат расисти и хомофоби. Това са болни хора с голямо его.

пред него меси и роналдо са като начинаещи играчи. Беше удоволствие да го гледаш как играе Сега няма кой да покаже такъв финес, техника и класа!

Болсонаро не е расист. Просто не е либерална подлога. Даже някаква социалистка го прободе в корема на митинг. Ако беше расист се съмнявам, че точно Роналдиньо и Ривалдо щяха да го подкрепят.

е, и? те са бивши играчи и то от залата на славата на клуба... имат право да изразяват каквато си искат политическа позиция. по-скоро Барса, действа хомофобски, като се опитва да въздейства върху свободата на изразяване на играчите си настоящи и бивши. има една приказка за ровенето в изпражненията...колкото повече ровиш, повече мирише..

явно има много педери в ръководството на барса

Но и двамата бяха феноменални и винаги ще ги свързвам с Барса !

Точно тези двамата не бяха феноменални

Ха-Ха-Ха

Да, да, не бяха, станаха световни заедно, Ривалдо въртеше феноменални задни ножици в лигата на шампионите и правеше всичко живо криво по испанските терени като взе и златната топка, а на Роналдиньо му станаха на крака с аплодисменти не къде да е, а в... Мадрид като неговите златни топки бяха дори две:)))!!! Не бяха феноменални наистина, бяха... извънземни, но за тези, които са имали удоволствието да ги гледат, а не за вчерашните пубери!!!