Бащата на Джокович с тежки обвинения към "човека Федерер"

Извън корта той е точно обратното на големия спортист, който виждаме, твърди Сърджан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата на Ноле е пълен сръбски простак!!

И боклук!!

Всички топ тенисисти са много алчни,агресивни и завистливи.Инъче няма място в топ 5(справка нашия Григор). И Федерер и Джокович протестират агресивно,карат се при най малкото решение което не е в тяхна полза.

Хубаво, че Ноле не е прозд како тата.

БЪЛГАРИТЕ са го казали - ВСИЧКИТЕ СЪРБЕ НА ВЪРБЕ!!!!!!!!!!!!!! гадно племе са сърбите макар и православни колко пъти са ни нападали! спомнете си Сливница и героичните БЪЛГАРСКИ капитане и войници! Поклон!

Колкото и Ноле да се напъва, не ще постигне уважението на публиката. Вижда се че надменността му е пряко следствие от възпитанието и примерът, който му е предоставил бащата в неговото детство. Изкореняване на бащиното възпитание е единствено възможно да се направи от Господ. Това означава Той да намали ръста на Ноле с един метър (а не с една глава), за да неутрализира амбициите с които се мотивира в играта си..

Е така е. Като одъртее човек започва да ръси глупости.

Аз не мога да разбера защо му дават трибуна да излага сина си и да "балканизира" отношенията на тримата големи в тениса. Ноле е културен мъж, но баща му с тези си изказвания буквално му пречи. Да, и чичото на Надал често говори в медиите, но все пак той до скоро му беше треньор и е така да се каже негов създател. Да сте чули някой от семейството на Федерер да дава интервюта и да коментира съперниците му?

ноле е копие на баща си,и мисли това,което е казал баща му!само че внимава повече,и скоро няма да си каже злобата ,която баща му изръсил,, това са сръбски националисти,по акъл и поведение,те други не могат да бъдат,затова сърбия ще си стои там където си е,,никъде..и с никои не може дослук да прави,,,жалко за нас ,че са ни съседи,и то западни!!!!

SURBIA SHTE SI SEDI TAM A NIE KADE SME GLUPAKO.

Пич е Сърджант помним как федерер легна на кауна в нагласен мач с цел кауна нещо да захлеби 146 грешки не правени и на девически турнир обаче феда който има общи фирми с кауна ги сътвори водейки неочаквано падна...

АКО СЪРБИТЕ НЕ НАПРАВЯТ НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ ЩЕ СЪМ БЕЗКРАЙНО ИЗНЕНАДАН-ако има по-тъпи от нас на полуострова това са те

Проста гадулка си амееет

На комунягите все някой им е виновен! Защо не играеше само в сърбия,русия,с.корея,иран и гана, щото нямаше да има пари и за една лада самара.

Sara

Гаси комплексарските коментари! Ало, вие на Ноле на малкия пръст не можете да стъпите!

Ние дето коментираме, няма как да стъпим на малкия пръст на Ноле, поне по отношение на играта тенис. По съвсем понятни причини. Но баща му не говори за нас, а за колегите му Федерер и Надал. Които могат. И които ние имаме право да изберем, дали да харесваме повече от него или не. Ти си направил своя избор, но той явно е различен от този по повечето от нас. Само не ми е ясно, защо това те разстройва, та се пънеш.

браво,браво,браво...червените глави не се славят с интелект!!

Всъщност комплексарски е точно обсъжданият коментар на татко Джокович.

Джокера е Човек. Нямате представа на колко хора и благотворителни организации е помогнал. Колко много неща е построил в Сърбия. А Федерер е злобар, макар и велик тенисист. Аз помня как рева от злоба когато Рафа още пишлеме го победи.

Дъртьо Федерер вече съчинява тенис-некролога си. Той всъщност от поне 2-3 години е умрял за големия тенис.

Има и такива като теб-МЪРТВО РОДЕНИ пъпчивко

Ама това много оригинално бе, сладур мамин, чак ме кефи. Искаш да лапаш, нали?

Джокович старши е примитивен балкански комплексар.Това явно ние е черта и на нас..Имаше някакъв сърбин с фланелка на която пишеше..."сърбия срещу света",а това си е вече диагноза.

Фланелката си е добра, само че неправилно разбрана. Истината бе "Света е срещу Сърбия". Всички бяха срещу Ноле, и то защото е Сърбин а не от "Великия Запад". Браво на Ноле - и сам войнът е Войн, както е казал някой

Няма да е зле бащата на Джокович да престане да го излага така. Аз все пак се надявам той да не казал точно това и да се окаже, че журналистите са преиначили думите му. Иначе, Нолето е готин, дано да мине по титли Надал.

Доста калпави и пошли балкански коментари на Джоковичите ... ако е така разбира се. Балканският дребнав нрав, тесногръдие и скептично отношение ще се останат винаги такива.

Дори и да е прав, не е хубаво да говори така. Чест прави на Ноле, също на Рафа и Федерер, че се държат спортсменски с останалите тенисисти. Със сигурност всеки от тримата си е задавал стотици пъти въпроса какво щеше да е, ако другите двама ги нямаше. Ами който и да е от тях, ако беше сам, сигурно щеше да има поне 35-40 титли от шлема и щеше да е безапелационен номер 1 в историята на този спорт и вероятно още мноооого години би останал такъв. Така че просто няма как да няма елемент на спортна злоба (най-малкото), но евала, че и тримата са достатъчно големи мъже, че да се отнасят с уважение и достойнство с останалите.

Казва нещата така както са наистина. Браво.

Балкански манталитет, сър. Може да е бащата на еди-кой-си, но по акъл ще си е местен Ганьо завинаги. "Лошият и завистлив" Федерер дали някога би се изказал по нечий адрес по този начин..?

Как може да излага така сина си....

Хахахаха смешник. Никога, никога наглото ти синче няма да бъде смятан за по-велик дори от Надал, да не говорим за Федерер!

Той е велик Ноле Отдавна .