Бащата на Джокович с тежки обвинения към "човека Федерер"

Извън корта той е точно обратното на големия спортист, който виждаме, твърди Сърджан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаха смешник. Никога, никога наглото ти синче няма да бъде смятан за по-велик дори от Надал, да не говорим за Федерер!

Как може да излага така сина си....

Балкански манталитет, сър. Може да е бащата на еди-кой-си, но по акъл ще си е местен Ганьо завинаги. "Лошият и завистлив" Федерер дали някога би се изказал по нечий адрес по този начин..?

Казва нещата така както са наистина. Браво.

Дори и да е прав, не е хубаво да говори така. Чест прави на Ноле, също на Рафа и Федерер, че се държат спортсменски с останалите тенисисти. Със сигурност всеки от тримата си е задавал стотици пъти въпроса какво щеше да е, ако другите двама ги нямаше. Ами който и да е от тях, ако беше сам, сигурно щеше да има поне 35-40 титли от шлема и щеше да е безапелационен номер 1 в историята на този спорт и вероятно още мноооого години би останал такъв. Така че просто няма как да няма елемент на спортна злоба (най-малкото), но евала, че и тримата са достатъчно големи мъже, че да се отнасят с уважение и достойнство с останалите.

Доста калпави и пошли балкански коментари на Джоковичите ... ако е така разбира се. Балканският дребнав нрав, тесногръдие и скептично отношение ще се останат винаги такива.

Няма да е зле бащата на Джокович да престане да го излага така. Аз все пак се надявам той да не казал точно това и да се окаже, че журналистите са преиначили думите му. Иначе, Нолето е готин, дано да мине по титли Надал.

Джокович старши е примитивен балкански комплексар.Това явно ние е черта и на нас..Имаше някакъв сърбин с фланелка на която пишеше..."сърбия срещу света",а това си е вече диагноза.

Дъртьо Федерер вече съчинява тенис-некролога си. Той всъщност от поне 2-3 години е умрял за големия тенис.

Sara

Гаси комплексарските коментари! Ало, вие на Ноле на малкия пръст не можете да стъпите!

На комунягите все някой им е виновен! Защо не играеше само в сърбия,русия,с.корея,иран и гана, щото нямаше да има пари и за една лада самара.

Пич е Сърджант помним как федерер легна на кауна в нагласен мач с цел кауна нещо да захлеби 146 грешки не правени и на девически турнир обаче феда който има общи фирми с кауна ги сътвори водейки неочаквано падна...

Той е велик Ноле Отдавна .

Ние дето коментираме, няма как да стъпим на малкия пръст на Ноле, поне по отношение на играта тенис. По съвсем понятни причини. Но баща му не говори за нас, а за колегите му Федерер и Надал. Които могат. И които ние имаме право да изберем, дали да харесваме повече от него или не. Ти си направил своя избор, но той явно е различен от този по повечето от нас. Само не ми е ясно, защо това те разстройва, та се пънеш.

АКО СЪРБИТЕ НЕ НАПРАВЯТ НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ ЩЕ СЪМ БЕЗКРАЙНО ИЗНЕНАДАН-ако има по-тъпи от нас на полуострова това са те

Има и такива като теб-МЪРТВО РОДЕНИ пъпчивко

Проста гадулка си амееет

Аз не мога да разбера защо му дават трибуна да излага сина си и да "балканизира" отношенията на тримата големи в тениса. Ноле е културен мъж, но баща му с тези си изказвания буквално му пречи. Да, и чичото на Надал често говори в медиите, но все пак той до скоро му беше треньор и е така да се каже негов създател. Да сте чули някой от семейството на Федерер да дава интервюта и да коментира съперниците му?

Всъщност комплексарски е точно обсъжданият коментар на татко Джокович.

Е така е. Като одъртее човек започва да ръси глупости.

ноле е копие на баща си,и мисли това,което е казал баща му!само че внимава повече,и скоро няма да си каже злобата ,която баща му изръсил,, това са сръбски националисти,по акъл и поведение,те други не могат да бъдат,затова сърбия ще си стои там където си е,,никъде..и с никои не може дослук да прави,,,жалко за нас ,че са ни съседи,и то западни!!!!

браво,браво,браво...червените глави не се славят с интелект!!

Колкото и Ноле да се напъва, не ще постигне уважението на публиката. Вижда се че надменността му е пряко следствие от възпитанието и примерът, който му е предоставил бащата в неговото детство. Изкореняване на бащиното възпитание е единствено възможно да се направи от Господ. Това означава Той да намали ръста на Ноле с един метър (а не с една глава), за да неутрализира амбициите с които се мотивира в играта си..

Ама това много оригинално бе, сладур мамин, чак ме кефи. Искаш да лапаш, нали?

БЪЛГАРИТЕ са го казали - ВСИЧКИТЕ СЪРБЕ НА ВЪРБЕ!!!!!!!!!!!!!! гадно племе са сърбите макар и православни колко пъти са ни нападали! спомнете си Сливница и героичните БЪЛГАРСКИ капитане и войници! Поклон!

Хубаво, че Ноле не е прозд како тата.

Всички топ тенисисти са много алчни,агресивни и завистливи.Инъче няма място в топ 5(справка нашия Григор). И Федерер и Джокович протестират агресивно,карат се при най малкото решение което не е в тяхна полза.

Бащата на Ноле е пълен сръбски простак!!

И боклук!!

Джокера е Човек. Нямате представа на колко хора и благотворителни организации е помогнал. Колко много неща е построил в Сърбия. А Федерер е злобар, макар и велик тенисист. Аз помня как рева от злоба когато Рафа още пишлеме го победи.

Фланелката си е добра, само че неправилно разбрана. Истината бе "Света е срещу Сърбия". Всички бяха срещу Ноле, и то защото е Сърбин а не от "Великия Запад". Браво на Ноле - и сам войнът е Войн, както е казал някой

SURBIA SHTE SI SEDI TAM A NIE KADE SME GLUPAKO.