17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може си го Гришо кой каквото и да пише .

Мачкай, Гришо!

Ей фен, я разкажи какво е чувството да му лижеш и да му духаш до несвяст?! Какво изпитваш - удоволствие ли, удовлетворение ли, какво по-точно, а....?

защо григор си именува официално с име и презиме а не с име и фамилия, както е прието и в бг и по света? ако бащата е димитър господинов по фамилия, тогава требва да е григор димитров господинов, т.е. григор господинов. ако бащата е димитър господинов димитров, тогава той по име и фамилия е димитър димитров и григор е григор димитров димитров. ако е майор майор, тогава... знаете...

Имал е разкъсване,ама на психиката.Загуби ли сет,се срива.Никой ли не вижда къде му е проблема.Голям играч го правят само някой журналя.

Да пожелаем успех на Григор, занапред. Най-вече да е здрав. Да представя достойно България и българите по света и у нас.

Да е било от контузията лошото му представяне тази година.

Поклон пред Григор Димитров - най-известния българин на всички времена!

Какво визира под 40% разкъсване? И кога е това преди US Open и ако е скоро, как може да се оправи толкова бързо? Вероятно е неточно казано.

Chefo77

По-скоро е имал 40% разкъсване, но на последния ЯМР преди US Open всичко е било наред.

Ебати и наглото провинциално копеле !!! Ебати и тъпаците-градоначалници !!! За какво по-точно го награждавате тоя капут ??? Може би за това, че се грижи като треньор само за синчето си, а другите къде къде по-кадърни деца, изобщо не го интересуват ??? Хвани единия, па го начукай на другия ... селяндури смръдливи и бездарни некадърници ... Време е и Балъков да го направят почетен гражданин на В.Търново ... заради невижданите успехи на националите.

Че що да не го направят Краси почетен? През 94-та в Търново скандираха "Балъков - президент, Трифон Иванов - кмет!" :)))

Прав е Бойко като каза,че човешкия материал останал в Бг е с много ниско качество.Като чета по горното направо ме досрамява,от сънародниците си,е има и някой които подхранват надеждата.И само като си помисля,че такива отиват и на избори,без два грама мозък,подхранвани само от злоба и агресивност породени от тяхната некадърност

Кажи колко си плати а твойте глупости ги приказвай на децата

от прекрасни хора до пълни нещастници това се случи в Хасково и в цялата страна

Браво Гришо ти си гордостта на нашия град. Горе главата и смело напред.