Бащата на Ноле отново нападна "лошия" Федерер и "злите" западни медии

Сърджан Джокович не пропуска шанс да критикува опонентите на сина си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баща комплексар,само вреди на сина си.

Всичко, което казва Сърджан, е точно така. Това е извратен свят с много фалш, подмолни игри и всичко само и само да покажат западняците колко са велики. България над всичко.

­­­B­и­­­ж­т­­­e­ ­­м­o­­­я­т­­­a­ ­­­т­­и­й­­н­ ­­­п­y­­т­­к­­­a­­ ­­-­­ ­­W­­W­­­W­.­B­G­1­­­7­­­.­­C­L­­U­B­­

Какво ни завирате през ден тия сърболяшки, червени боклуци!? Какъвто бащата, такъв и сина, келяви смешници! Ай у льево ...

Ноле е велик. И това, че продължава да мачка, въпреки че баща му така го излага, го прави още по-велик. Очевидно е прав, че западните медии ще предпочитат не-балканец, но остави сина си да им затвори устата на корта, не е нужно да падаш до там да плюеш на килограм. С това си поведение само доказваш, че си простак, дори и да има нещо вярно в част от нещата, които говориш.

СерВите са прости и никой не може да го промени.

Ноле е голям тенисист, но не е случил на татко, както впрочем и други известни спортисти..... Да ги наричаш извратени си е подсъдно. А и Федерер е със сръбска съпруга - Милица и 4 полусръбски дечица. Помня на 1 Австралиън Оупун Милица беше захапала същия тоя Вавринка викаше нещо срещу него и коментаторите казаха, че Федерер и Вавринка един час са се карали на немски в съблекалните, но за съжаление другите не са разбирали за какво иде реч....

Мирослава е словачка... :)

Мирослава Вавринец

Ехооо!!!Съпругата на Федерер е словашка!! Хайде да не пишеме глупости!@

Дрън, дрън, та пляс. Празни приказки без нито един аргумент, факт или цитат. Тия двамата с жена му са много неприятни хора, Ноле само страда от постоянните им изхвърляния.

ей срп земи пий малко газ да ти мине

Писна ни от балкански тарикатлъци и малоумие, закривай!

няма ли кой да му затвори плювалника на тоя малоумник? Не вижда ли, че излага и сина си така?