17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зоб, зоб..

нещо става с маймунките. предлагам да се организира движение за защита психиката на чернокожите, иначе си е истинска дискриминация.

Де да можеше и Хамилтън да се пенсионира така

Някои в коментарите се опитват да сравняват САЩ и русия. Това е нелепо. САЩ са най великата нация на света, а русия е клоака, по долнопробна от Нигерия или Индия. Не случайно ги познават в Азия като северните ромски орди.

Какви са тия номерца?? На каква се прави тази? Много смешно....и жалко. Като няма силна психика за Олимпиада, защо изобщо ходи там?!? Ако това е проблема. ..

Значи нямаше проблем със здравето в последните 5 години от предишната олимпиада, блъска като куче на тренировки и състезания, обаче вчера риираш ли изведнъж здравенцето се разклати... Що ли така? Може би като видя как играят рускините й се дръпна а.ото. Или доктора е сбъркал рецептата за зоба.

аф

Видя, че ще яде калая и изведнъж се стреснала. Така е , като си мислиш, че ти се полага да бъдеш победител само защото си черен, но се окаже, че има и хора, които не дават пет пари за това, какво си мислиш и се трудят повече от теб. Черните не знаят как да губят достойно и започват с оправданията.

Абе чета някои коментари и се чудя, абе вие нормални ли сте или сте си джендъри по принцип??? Ти да идеш на олимпиада и да се сетиш, че стресът ти е в повече.....Абе вие чувате ли се бе педал&чета такива, тая уроспия да не беше пътувала въобще, така проваля мечтите и надеждите на другите!!!

Здравето в по важно.

В САЩ и Русия така ги надъхват тия спортисти... Кой знае и на нея какво са и разправяли: "Ако загубиш, губи демокрацията и Танос печели". Голяма работа, че паднала или се отказала. Спорта не трябва да политичска битка, а забавление.

Поредният мръсен негър, който следва тренда да скатава, точно когато страната му има нужда от него. И поредните олигофрени, които се гордеят с мръсния негър, затова че се е скатал.

За всеки човек има две важни дейности свързани със здравето. Те трябва да се практикуват задължително персонално и в никакъв случай професионално: - спорт - секс Работниците и от двата вида професии са еднакво уважавани от мен. Дори спортните са по-зле, щото те задължително трябва да са дрогирани, просто е невъзможно иначе. За другите ... дрогирането помага, но не е задължително.

Голем праз ! Дреме ми за назобените янки..

Негъ рка, проста като галош!

Браво на момичето. Хубаво е да се знае, че медалът има и тъмна страна.

Мите да ходиш да си еб&ш пуу$тката ленина!

Нейните всичките са с тъмна страна. Използва забранени за останалите състезатели медикаменти. Това е нечестно и убива спорта.

Добро решение! Но защо сега - защото допинг-ченгетата в Токио не се съобразяват от цвета на кожата на спортистите, или защото наистина се притеснява за здравето си? Някой може ли да се се сети за поне един американски шампион,който да не е друсан до козирката? И колко от тях са още живи? Правилно се е притеснила момата! Добро решение!

Аскьой!

Истината е че няма високи постижения в модерния спорт без поне малко химия намесена ... независимо от спорт, държава и тнт.

Чакаме и Хамилтън да се пенсионира в знак на протест. Де такъв късмет!

От доста време думата на афроамериканеца е закон. И на афрояпонеца също.