17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, няма как да сравниш гений като Меси с позьор като роналдо ! Проявите на роналдо на терена - симулации, надменно отношение към по-слабите отбори и обидите към съотборниците си при загуба показват що за човек е роналдо ! Да не говорим за проявите извън терена - егоизъм, комплексарщина и неуважение - достатъчно е да споменем, как посещава само онези събития, на които получава награда ... тези, на които не получава нищо не го интересуват ! Елементарно човече с мания за величие ! Радостно е, че има по-малко трофеи и награди от Меси и никога няма да го достигне и в това отношение, колкото и да си плаща !

РОНАЛДО Е ЕДИН АРТИСТ И КЛОУН ОТ СВЕТОВНИЯТ ЦИРК.

Артист, артист, ама с резултати! В който отбор се появи отборът е без конкуренция. Справка: Реал Мадрид. Всички отличия, които получава Роналдо са за постигнати резултати. Меси ги получава просто защото журналистите са решили така. Справка: "Златната топка", която получи миналата година. По-смешна и измислена номинация, няма!

Хаджи Генчо , 2013 година твоя човек Роналдо печели златна топка без нито едно отличие , така ,че не си фен на идеалния човек .

lCAK

На световното в Бразилия, когато го обявиха за най-добър играч, дори на него му беше неудобно.

Да , артист е Роналдо , защото превръща футбола в изкуство , радост за окото е да до гледаш .

Щот не е виждал Бистришкия Тигър

Бекъм си бе посредствен футболист,маникен. Меси е същия - цък,цък ,анулеви успехи и с Барса и с Аржентина. Роналдо е Титан.

Жужето в друго първенство дървесина би ял. Само при другите жужета може да вирее.

Аз това го знам и без Бйекъм

Че е поставил Меси пред фалшивия Роналдо,щото за оригинала...не е прав

Невъзможно е , защото днешните защитници са мертеци и гледат да си пазят линията права , а не нападателите .