17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Настоящото, второ десетилетие на 21-ви век е започнало на 1.1.2011 и ще свърши на 31.12.2020 година, а не след броени дни, както се твърди в статията...Аналогично този век е започнал на 1.1.2001 и ще свърши на 31.12.2100 година. Това е проста аритметика, която се изучава в началния курс в училище!!!

Както се казва - да си правиш сметка без кръчмар. Единственото сигурно нещо е, че някой измежду останалите тенисисти, нясой ден ще спечели титла от голям шлем.

да спомене Цицияас а той е най вероятния

Ако резултатите от работата на Григор Димитров с австрийския спортен психолог продължават да се повишават той ще шокира и изненада още много фаворити като Роджър Федерер.

а наш Гришо пробива на места, за които тези споменатите само си фантазират с ръката под душа

Григор Димитров спечели това, с което никой друг българин даже не се е снимал и пак има хора които плюят. Когато някой го настигне, моля говорете!

Медведев,Рубльов,Циципас ,Тием, са тези които ще разбият хегемонията на Тримата.

Зверев не е човекът. Нито има психика, нито има голям талант, нито има необходимия хъс. С тази физика (висок и тежък) няма да просъществува много. Чудя им се на "специалистите", които все за него говорят. Доминик Тийм е най-подготвен от всичките подгласници, но няма необходимото постоянство на бързи и твърди кортове (които преобладават в календара). С годините ще му става все по-трудно на любимата му червена настилка, тъй като там се изискват най-много усилия. Малкият Ципрас е моят фаворит. Не го харесвам много, но оценявам обективно техниката, качествата, физиката и амбицията му. Половин руснак, той прави и ще направи всичко, за да се докаже пред цяла Гърция. Живее за това, работи за това, едва ли ще има кой да го спре. Много приятно съм изненадан, не го очакваквах изобщо, че Бекер слага в избора си Алекс де Минор, за когото аз още преди 2 години заявих, че го очаква голямо бъдеще. Отново му пожелавам успех и му стискам палци!

Не е забравил хасковското лайно е посредствен

Лайно е майка ти

И е много прав че не го спомена. Просто не става и това е. Бекера си разбира от работата, а не като махленските разбирачи от Дира .

Тъпак си

Бъдещето в този спорт принадлежи само и единствено до момента на един невероятен талант а именно Стефано Циципас !!!

Може и той да тръгне по мадами и да стане само трети като Григор...

Само 3ти. Така го каза все едно не е нищо. А ти къде си бе пъпчив дебелако. Пий си ракията яж си шопската салата и мълчи

А бе Димитров та Димитров. Не става не разбрахте ли.

Майка ти не става

Все някога ще бъдат изместени, дори само заради старостта. Но това се чака от няколко години и не се случва.

Човекът е специалист в тази област и няма как да спомене Григор Димитров, след като вижда, че няма характер и мисли предимно с това, което е в гащите му. Това е. Казал е, което е истина. Саша Зверев тепърва ще расте нагоре. И няколко таланти още. Трудно се стигат тези големите от снимката, факт.

Много си тъп. На Гришо проблемите са му в контузийте. Ама от къде да имаш акъл че да се сетиш....или най малкото да прочетеш

контузията в главата...нпм ака да бъде излекуванан никога ,също като при теб

Не можете да обясните на тъпаците. Дори Григор да стане № 1, пак ще го плюват. Иначе Бекер, с проблемите, които има, надали е много обективен. Пропуснал е например и Цицапас, а той има много потенциал. Да не говорим, че всички в топ 50, пък и топ 100 имат шансове да стигнат много напред. Ако "еспертите-плювачи" наистина се интересуваха от тенис, щяха да знаят Медведев къде беше и къде стигна за много кратко време. Отделно от това, за Медведев си мисля, че е взимал непозволени вещества, защото видяхме как пък трагично завърши сезона.