17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слаб отбор, слаб треньор. Не виждам смисъл да се напъват след като Франция ще ги унищожи.

Мачът ще е много тежък за нас. От мачовете досега е ясно, че беларусите играят много практично, без да се хабят излишно. И при двете им загуби с по 0-3 от Италия и Словения като видят, че мачът тръгва накриво не се напъват и си пазят силите-доиграват като правят по 15, 17 най-много 20 точки. Докато нашите при 2-0 за Италия се хвърлиха да обръщат резултата. Дано да биеме но ме съмнява.

В тая група да трепериш до последно за четвъртото място си е живо пропадане. Италианците играят с младежки отбор. Словенците са силни. Чехите винаги сме ги били. Сега ни опукаха здраво. Довечера ще ни бъде много трудно.

Според автора на тази "статия" четвъртото място било "скъпоценно"?!? И кое точно му е скъпоценното? Класиралият се на това място ще играе осминафинал срещу Франция и всичко приключва! И дали това ще е тогава или още в групата е все едно. Да не говорим, че нашите са безобразно слаби и въобще не трябва да са на това първенство.

малко. На европейското играят 24 отбора. Ако отпаднем в групата, заемайки 5-о или 6-о място оставаме в крайна сметка на 19-24 място в крайното класиране. Ако сме на 4-о или по-предно се класираме на осминафинал. Дори да отпаднем там (най-вероятно) все пак ще бъдем в групата 9-16 място, което все пак е по-добре, макар че се целехме по-високо. Е, ако не беше "въртележката" в нашата група 2 победи щяха да ни стигнат за излизане от нея. Едва ли някой си е въобразявал, че може да бием Италия или Словения. Успех на нашите с/у Беларус!

Аз не разбирам много от волейбол но... Откакто Любо Ганев и Димо Тонев ги няма все на късмет играем . Чат пат имаме по една звезда да позакърпи положението но това е .

Нали Любчо е шеффф на федерацията! Той командва = той носи отговорност .... а забравих, че у нас големите шефове никога не са виновни и не ностя отговорност :)

изнасилвача и калтак ганев трябва да е в затвора...

Пранди вън!!!

Напълно съм съгласен!Трябва ни млад,енергичен и можещ треньор!Да не говорим за селекцията на националния-наистина трябва приемственост, но националния не е мястото за учене на азбуката на волейбола.