17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лукашено: - Ако не се представите добре в Токио, по-добре не се връщайте! Спортистите: - Не сме и мислили да се връщаме.

Естествено Дир-НПО-хранилката отново изкривява и спестява подробности! Тя е била резервна атлетка, след като първите двама не са допуснати заради недостатъчно дадени допинг проби (при положение, че организаторите изискват пробите по график и ако откажеш те дисквалифицират) , тя отказва да се състезава, при което треньорите и казват да се връща у дома и, че няма работа там вече. Тогава започва този цирк с политическите интриги, обвинения и искане за убежище от състезателката. Истината е там някъде и никога не е както Дир-НПО-Хранилката я представя!

от дира сте идиоти. Колко имате по БЕЛ?

КГБ-то Лукашенко с помощта на русия отвлече пътнически самолет за да арестува някъв дисидент. Европейски! Пътнически самолет! Цели отбори от северна корея забравят да се върнат след международни състезания. Кифлата се е опитала да избяга от комунистическия рай на земята, но имала закачени КГБейци които са се опитали да я натъпчат на сила в самолет. Най-вероятно руски! Насилственото преминаване на държавна граница се нарича "трафик на хора". Комунистическия режим на беларус извърши отвличане на пътнически самолет. Що пък да не извършва и трафик на хора? Дано момичето да е успяло да избяга. Трябва да си голям боклук да симпатизираш на последния комунистически диктатор в европа само за да се правиш на "антиглобалист", примерно

В Европа може да попадне на араби или негри- маймуни, които да я ОГРАБЯТ и направят Просякиня... Сама жена НЕ би трябвало да ходи в чужда държава....

Точно като в соц-а (не че Беларус е излизала от него) - агенти на държавните служби, прикачени към спортната делегация, завеждат насила спортист в самолета, за да не избяга... Тъжното е, че у нас има немалко кретени с толкова закърнели мозъци, че да не могат да видят колко отвратително е това...

Не е лесно да си потресаващ малоумник

Качествените хора бягат от рус и беларус. Що така?

Онзи ден четох коментари, които поздравяваха Лукашенко, че пращал иракчани към Латвия. Истински държавник бил, зъб за зъб. Тия мърморковци дето по цял ден киснат и говорят против този и онзи, искам да ги видя един ден в Беларус как ще изкарат, ей така за майтапа!

Те открито извършват трафик на хора, ама които доброволно преминават граници (нелегално). Онзи ден пишеше как водят със самолети иракчани и после ги извозват към Латвия да влизат нелегално.

Сега сме 2021не 1917. Да е..а и гадните комуняги русопитеци

Лъжеш. Тя е била записана за 100 и 200 метра, но я карат да бяга в щафета 4х400. Момичето не желае.

Рече Мустакатият плъх!

И много добре направи, че не е излизала от соца. Ние вече повече от 30г виждаме как комунистите са ни лъгали за капитализма, оказа се много по-гаден от казаното за него.

Качествените хора са си в Беларус, бягат алчните и мързеливи търтеи.

Качествените хора в тия страни са в затвор, репресирани или в изправителни лагери, другарю. Там където всъщност би трябвало да са хора като теб...

Деби, качествените хора работят за родината си а не крадат от нея. В Беларус крадците са по затворите а в България е обратното , управляват ни.

Да я оставят да ходи където си иска, продажниците никой не ги обича.

Никой не обича КГБ.

Вие от ЦРУ не го обичате, разбираемо е.

Африканеца, дето искаше убежище много бързо го върнаха без много шум та откъдето избяга. А за тази и разследване :)

сигурно някой ще се обади че има бомба в самолета и ще я придърпат при дядя Лукашенко в Беларус

Крадците в Беларус са на върха на пирамидата и най много ги е страх да не дойде Виделов ден

Комунистически гадове. И аз да съм ,и аз бих се държал "високомерно", вие сте безгръбначни малоумни слуги на лудия Лукашенко!

Хващаш самолета за Беларус и си решаваш всички проблеми. При нас проблема е, че излязохме от "соца" частично. Уж рамката капиталистическа, а конците продължават да ги дърпат другарите от дълбоката държава.

Komunist si ti be neshtastnik...

За 30 години "демокрация", си убедих, че от западняците по големи комунисти и диктатори няма.

Много била говорела? Колкото иска ще говори!

Тук западния свят какво общо има?

Гебня скапана!

говоренето не е действие без последствия! видял съм доста избити зъби, просто заради разни приказки. жените обаче по принцип нали не ги бият и затова те си мислят, че могат да плямпат каквото им хрумне безнаказано. често прекрачват граници, които ако бяха мъже щяха да им струват някой зъб. Затова не знаем какви са подробностите относно това приказване и не мисля, че можем да вземем някакво реално отношение по въпроса.

Със сигурност никой не я спира да върви където си иска. Такива ги използват да се вдигне шум, после постепенно се отзовават в 9-та глуха. Имаше навремето доста такива спортисти и музиканти от Русия. Една стигна до там да свири в метрото...

Не е проблем да си имаш мнение и претенции, проблема е когато държавата и обществото влагат ресурзи за да се развие лицето Х, то използва всичко това и като постигне някакъв успех (благодарение на държавата си) и тегли една майна и си показва рогата, като търси оферти някой друг да я приюти :) Това не би било проблем ако тези спортисти развиват своето образование и спортна кариера за собствена сметка! Ако тя си инвестира парите да плаща на треньори и лагери и да ходи по състезания - нека да плюе и да решава сама за кого да се състезава. Но това което прави е чиста форма неблагодарност и измяна към родината! Разбира се заинтересованите държави и служби ще се възползват от ситуацията която им идва дюшеш...медиите също!

Ами излизай напълно бе, ходи в анадола или в африка и стани мюсюлманин с вазелин :)

Ти видяна ли какъв е проблема? Или да пишеш само? Писатель!

Как не я спират. Казват и да си събира за 1 час багажа и 3а здравеняци я водят на летището. Купуват и билет през Истанбул. Само от там Мустакатият може да лети. Добре, че тя се усеща и моли полицията.

да, ясно. тъп си беше преди 30 години, тъп си и остана. За съжаление то си е за щял живот.

Чукча-писатель!

МОК да я лиши от състезателни права. Олимпиадата не е място за политически акции!

ей комунист я си ходи при Лукашенко