Беларус - последният бастион на футбола, който мечтае за Меси и Роналдо

Световни звезди в беларуската лига? Звучи абсурдно, но някои вярват в това

Обратно в новината

Коментари - Беларус - последният бастион на футбола, който мечтае за Меси и Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче мацката от снимката е много сгодна мома, дайте телефон или фейсбук

Името на държавата означава бял руснак. С други думи тия са си живи руснаци както макетата са си чисти българи. Не е случайно, че БялаРусия и Русия са много гъсти. Като чисти руснаци не им дреме от нищо. В едно интервю Лукашенко каза "аз съм православен атеист и дори веднъж влезнах в църква". Нещо подобно по спомен го цитирам. Психясалите нинджи-минджи с маски по улиците могат да се гръмнат от яд.

Означава Бяла Русия, което пък от своя страна значи Западна Русия. Все пак по системата отпреди много векове посоките на света са се означавали с цветове и бялото е било запад.

В случая на Белорус- Бяла Русия, означава чиста - бяла, т.е. непревзета (неомърсена) от татаро-монголците. Оттам идва. Другото название - Литовска Рус.Но това е било по време, когато нациите само са започвали да се формират в Европа. Бяла Русия е руско название, обаче. Самите белоруси по онова време наричали себе си литвини и са били в основата на ВКЛ (Великото Княжество Литовско). Първата столица на ВКЛ е Новогрудок, който сега е градче до Минск.

Сега там е най-голямата демокрация в света :). Световното правителство не е информирало Лукашенко, че трябва да психяса хората с ужасния вирус.

Малките деца исграят на топка( футбол). Мъжете ходят на ВОЙНА, з а да расте държавата... А след война, докато почиват може да играят на карти или на футбол.

Аха. Ей сега Меси и Роналдо ще се втурнат при беларуските дървари, дето ще им потрошат коленете и глезените за по едно полувреме. Да не говорим че епидемията я има и там, само дето Лукашенко си е заровил главата в пясъка.

Абе тия кога ще спрат да ни занимават с Евро, олимпиади, футбол и т.н.? На кой му дреме?

Все едно чета статиите на Блиц, пълни глупости

Ами само може да се каже браво за такова поведение.