Белите не подкрепят битката с расизма, смята бивш играч на Милан и Барселона

Той бе замесен в един от сериозните скандали с расизъм по терените на Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не сме расисти,затова не ви подкрепяме вас черните расисти на които васички са виновни че не сте бели а се стремите да сте различни от това което сте

белите не се стремят да станат черни,а при черните това е фикс идея и обвиняват другите че те самите са се родили черни

Станало корабокрушение. На един сал се спасили само четири души - един негър, един руснак един българин и един американец. Обаче на сала нямало място и за четиримата и американеца предложил да изхвърлят негъра на акулите. - А не - казал руснака - това е расизъм. Ще задавам въпроси и който не отговори той ще е. Обърнал се към американеца. - Кой победи във Втората световна война? - Русия! - казал американеца и се спасил. - Колко милиона жертви даде Русия във войната? - попитал пак руснака българина. - 50 милиона. - казал той и отървал кожата. Дошъл ред на негъра: - Имена и адреси на жертвите. - казал руснака.

Какво е общото между негрите и велосипеда? Работят само когато има верига ...

Публиката си е такава - старае се да уязви противниковите играчи и треньори с обиди и да ги разконцентрира. По всички терени може да се чуе кой бил педер@ст, кой бил женчо и какво ли не. Какви обиди се чуват понякога и в ефира на телевизиите към треньорските скамейки. Маймунските звуци са част от всичко това. Не казвам че е правилно, а просто че няма голяма разлика дали ти казват че си обратен или че си маймуна. Не знам защо, но хората озверяват в тълпа. И аз съм така, на мач понякога превъртам, не знам защо. Това момче Боатенг е светло кафяво и няма чертите характерни за негроидната раса.

момента, в провинция Тигре се извършва нечуван геноцид. Едно африканско племе избива друго с нечувана жестокост. Кой от активистите на черните животи се обади да каже нещо? Преди няколко дни в Нигерия едни нигерийци отвлякоха 400 черни деца и ги държаха в плен и казваха, че ще ги за колят. Кой спомена нещо за проблема. Черният човек в Африка убива друг черен човек само защото е от друго племе. Най- големите издевателства върху черни се извършват от черни.

Нормално защото "битката с расизма " се превърна в налагане на черен расиъзм !

Г-н Боатенг, защо в знак на протест не напуснете "белите" страни и не отидете да ритате в Гана!? Може би, защото сте против белите, но не и против парите им и стандарта, който Ви осигуряват!

Ами този цветнокож тогава защо стои в Европа, при лошите бели расисти?! Да отиде при "толерантните" чернокожи в Африка!

във сащ отново ще се появи движението куклуксклан,щото расистите почнаха доста да се проявяват

малиииииии тоя колко тръстика ша осече не е истина

жълтите и червените не оплакват о бял расизъм,или е защото работят нормално със всички,а само черните се оплакват,явно си трябва да се върнат черните във африка,и там да си берът бананите на спокойствие и да се ядът

Абе то, че има расизъм има. Ама вече се наакахте с агресивната си тактика. На белите просто им бактиса да се чувстват виновни, че са бели. А между другото, да се пребоядиса тоя за малко на бял и да отиде в черна африка. Тогава да види що е то расизъм от черните спрямо белите. Направо си е страшно.

А като ти изсипят една камара пари за заплата и премии, що не се оплакваш, че това е дискриминация спрямо 99% от хората, някой от които и да си скъсат гъза от работа, за една година не могат да заработят колкото теб за един ден. Това работиш, това получаваш. И като пари и като отношение от страна на тези, на които правиш сеир. Като не ти харесва, сменяй си професията и ходи в Конго.

Черните не подкрепят битката с расизма в Африка! Там не приемат бедни бели емигранти, не им осигуряват стандарт, права и квоти в управлението! Там черните са на власт - това си е расизъм!

Никой не пита мангалите.

Ами нали ти казва? Тук се чувствал по-щастлив! Хем расизъм, хем щастлив! Тоя да не е нещо мазо!

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НИ НАТРАПВАТЕ ТЕЗИ РАСОВИ ГЛУПОСТИ!!! ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ Е АКТУАЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ. ЧЕРНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НЯКОЛКО СТОТИН ДУШИ И ТЕ НИТО ГОЯОРЯТ БЪЛГАРСКИ, НИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НАШАТА ДЪРЖАВА!!!

Longines

черньо,расисти сте вие!защо се сърдите,като ви наричат негри?какви сте?все едно аз да се сърдя ,че съм бял?на вас все някой ви е длъжен....

Хващай си партакешите и си отивай в родната Гана, да те научат там кон боб яде ли! Държавата Либерия е основана в първата половина на 19 век от освободени негри-бивши роби от САЩ. Веднага след пристигането си те са спретнали такава робовладелска държава, че ум да ти зайде!

хайде да го съдят тогава, че нарича съотборниците "бели" и да видим дали ще стане световна сензация... Те ни наричат бели, ние тях черни не?!?!? Не намирам никаква логика.

Това не е борба с расизма, а лов на вещици организиран от черният ккк! Ченгетата в САЩ вече не смеят да арестуват крадец ако е с по-тъмен цвят на кожата!

Не подкрепяме домогванията и претенциите на бездарните черни за привилегии, базирани изключително и само на това, че са перни

Къв расизъм бе печка

Ми, да, и аз съм бял

Едва ли г-н Боатенг ще прочете коментара,но искам другите да разберат,/категорично казвам,че не съм расист,всеки има право на живот / Флойд е криминален престъпник,влиза с нож в дома на бременна жена и я заплашва,защото е отишъл да краде,и ако тази жена имаше пистолет и го гръмне в дома си - това е самозащита. Никой не може да влиза с взлом в дома ти. Това беше инсценоровка на глобалистите за да започнат вандалщините и кражбите на неговите другари. И защо не каже колко черни полицаи загинаха в САЩ от същите тия дето искат добър живот. Но затова и те трябва да са по добри и работливи,а не да се оплакват ,че нямат работа. Работа има колкото искаш тук ,я елате и вижте мексиканците,като ПЧЕЛИЧКИ СА. Това ли беше протеста им - да унижожаваш,да крадеш и да убиваш. Унищожиха градове - Сиатъл,Портланд,Чикаго. Направо съм потресена от тяхната вандалщина. Защо никой не защити убитите бели хора,който са убити от тях.

Ти ходиш ли на море, показваш ли се на ултравиолетова светлина?

По големи расистки няма от чернокожите, дано по рано се осъзнаят хората.