17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин ! Путин !

Путин е виновен

Тези Укри искат навсякъде да се мушкат ! Мамицата им и Изроди Да си седят в Киев , какво се мушкат нахално по Държавите , без визи и искат да ги Храантутим ! Укрите скоро народа в България ще ги шамари да се махат от България !

Gugnelid

Веднага да се появи зеленият сопол, да размаха пръстче, да гледа сърдито и да призове за изваждане на Португалските клубове от всички турнири на УЕФА. А покрай другото, може и някоя и друга санкцийка да им наложи, да им спре парите от европейските фондове и евентуално газа, нищо, че не идва от Русия. Как смеят тези!

Направо да ходят на фронта.

Тия украинци на всякъде ги бият баси...

Как така португалците са ги били?! Те не знаят ли, че украйнците са под защита на ЮНЕСКО, застрашен вид са и са вписани в червената книга, като с единия крак са и в Черната книга... Не стига, че руснаците ги маризят, а сега и португалците... Накъде върви този свят?

Сега всички футболисти на Динамо, които са излезнали със украинското знаме, в знак на солидарност със воюващите на фронта, направо да отиват да се бият! Така ще покажат истинска съпричастност, а не само ПР-изпълнения!