Бербатов: БФС може да промени дневния ред на конгреса в последния момент

Кандидатът за президент обвини Борислав Михайлов, че заблуждава журналистите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така г-н Бербатов не се предавайте, Победа та е наша,яко съпорт бро.Мачкай Г...а

Тоя пак иска. Писна ми. Искам промяна, ама не Бербатов.

Охх, толкова се вълнуваме всички за неволите на Барби !!.. И стискаме палци с всичси сили, защото, щом спечели властта, още на другия ден ще прокопсаме !!..

Естествено че няма да има промяна на другия ден във футбола.Позитивното на екипа на Бербатов е че трябва да се инвестира в училищата,детските школи и в малките клубове.По възрастните хора си спомнят колко национали са излезнали от малките клубове , а това БФС какво прави?????????

Абе Бербатов или е светец, че хаби сили да се бори с вятърни мелници или е изключително глупав. Навремето си спомням, че подобни драми бяха и като пенсионираха Батето. Михайлов беше младата надежда на българският футбол. Минаха 20 години и се видя, че промяна няма, проблемите са същите и само се задълбочават. Това, което трябва да се случи е спортът да се комерсиализира подобно на Англия - бизнесът да влезе, а държавата да излезне. И нещата ще си дойдат на мястото. Футболът отдавна не е "аматьорски" спорт, а трябва да се управлява като предприятие.

Да ама не!!! Бизнесмените в България искат бързо връщане на инвестициите с печалба ( щото нямат такива пари да ги инвестират за 5 и повече години!) Това е по-дълъг процес, не като да проиведеш картофи или домати и да ги продадеш след три месеца !!!!

Барбука с перука е предател. Фалшив герой. Не му искаме фалшивата Р-еволюция, полюция!

Скрии се Барбуков. Омръзна ни да ти четем глупостите. Предателите никой не ги обича. Намери си друго поприще да се изявяваш, във футбола е доказано, че не ставаш. Защо не ти предложиха в Англия някаква позиция като на Стенли - не се ли замисляш? Да ти подскажа - защото не ставаш. Колкото по-бързо го осъзнаеш толкова по-добре.

дон Перуци е минал моята школа и е по-хлъзгав от олио. До последно ще се гърчи, за да задържи властта. Чудно онзи Раевия дали пак си плюе на малкото останало достойнство и пак ще подкрепи отрепките довели българския футбол до дъното.

тоя небешели ония дето напусна самоволно терена повреме на официален мач и остави съотборниците си да се оправят както могат?

Перуканчо гледа и се учи от другарката Сланинова-оставка, ама не се гласува на Конгреса! Кумуняги, сър!