17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма смисъл от коментари! Хамавите си харесват националния предател и това е! Мисля, че ръководството на БФС си изпълнява отлично задълженията. Ръководят първенството, осигурили са отлични условия за националните отбори. Даже, благодарение на Михайлов, футболната централа отпусна допълнителни милиони, разделени между клубовете. Оставката на Михайлов беше подадена под силен правителствен натиск. Хитлер и Химлер , заплашиха че ще пратят SS войските, ако не се подаде оставка.

КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКОВА И БФС. ФАРС , ЛЪЖИ , БЕЗОЧИЕ И КОРУПЦИЯ. ДА СЕ ЗАКРИВА ТАЯ ДЪРЖАВА НАЙ ДОБРЕ.

Трябва ли в ръководството на БФС да има непременно бивши футболисти, каквито и успехи да са имали на терена. Да, Господ им е налял акъл в краката, ама и в краката, съмнявам се. Видяхме ги и Михайлов, Лечков и все отбор юнаци. Хайде сега да се пробваме с едно следващо поколение футболери, ама нищо че са били двойкаджии и абни извън игрището.

на какъв се изживява този ритнитопковец с тези слънчеви очила в облачно време и костюмче с елече? Кръсник на другите ритнотопковци? За какво е този шум около най-глупавия спорт на Света, обединяващ всички полуграмотни тъпанари и агресивни, невъзпитани хулигани?

Бербатов не е алтернатива на Михайлав! Един измекяр се напъва да смени друг.

Те добрите футболисти стават отлични мениджъри.......

Точно

Спокойно, Дебелия от Слабия и останалите паразити ще измислят друга схема. Бай Ганьо е цар в измамите и лъжите. Боклуци нещастни.

Бай Венци, ти ли си бе свиньо дебела?

ритнитопковец създаде детско-юношески школи в България. Такава е изявата му като мениджър. Знае и води правилния курс на развитие на футбола.

Ти си абсолютен герберастки мало-умник!

Лечковци, Михайловци, оня от Славия и разбира се "левскаря" ББ, оттеглете се постъпете веднъж поне разумно. Вижте се на какви години сте, вие вече не сте актуални, света стана 4-5 G a вие още цъкате аналогово. Бъдеще, за българският футбол, ще има, ако младото поколение на Бербатов, Стилян и Мартин, бъде подпомогнато. Не пречете на младите. Най-естественото нещо е стария да отстъпи и да даде път на младия, още повече, когато от десетилетия не сме играли на голямо състезание.

Тия вече 15 години ги гледаме како правят - НИЩО!Нека видим младите!

Това с 4-5 G ме изкърти....

Чети малко и осмисляй. Това с герберастите не върви вече. Нали сте вече вие чалгопитеците....

Вън Михайлови от хранилката! И Борислов, и Николай, и Руслан!!!

Сами няма да си тръгнат, само гонене с шутове за тях!

А според теб ве интелектуалецо братчед кой е спортът,който би те привлякъл - може би игра на кол,кърлинг или.....?

Върви,върви. Не се ошумулявайте вие герберастите. Тепърва има да носите отговорности,да ви СЪДИМ да ходите при бай ви Ставри и да връщате парите които окрадохте. Който не връща повръща,нали знаеш.

той и тоя алохоли перукан дойде като нова надежда, а виж до къде я докара. бербо беше супер футболист, мартин също, ама за управленци още не стават. това изисква опит и години работа. само славуца може от разказвач на вицове да стане кандидат премиер.

А ти си един тъпак! Стой си на село и не давай мнение за хора, на чието ниво никога няма да бъдеш!

Проблема не е кой да застане начело. Който и да е. Трябва обаче да не стои много там. Може би 5 години е достатъчно.

Е нема такава държава.

Най добрия вариант екипа на Бербатов и да има мандатност 5 или 7 години.