17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов е поредният неграмотник , който копнее за власт , но е компетентен да я получил. Жалките му опити го направиха за смях по всички новини . Никой не го иска никъде и сега се чуди какво да прави и се излага. Палячо

Абсолютно нищо няма да промени тоя, сега се бутат кренвиршите след това ще се бута цска и пирин, разлика няма, трябва да дойде човек при който аршина ще е еднакакъв към всички отбори.

Доста отвратителен човек с голямо его..

Я , сега иска националния отборни финансите чу. Преди се направи на ощипана мома и не му пукаше. Значи сега иска или не иска ? Предателче :) Между другото, дълга история, но на една нова година го гледах как пие, и той не носи на пиене .

На Бербо само едно ще кажа.За да се свика нов изборен конгрес е необходимо съдебно решение ,че миналия конгрес е бил нелигетимен.Ако няма такова решение няма как.Всеки после може да събира подписи и да иска той да управлява.

И бербатов и боби са боклуци. Барби не може да уоравлява количка с дистанционно, иска бфс А боби просто се изчерпа, напи се навсякъде - няма какво повече да прави там. Да си събира синчето и да се разкарва

Личната му изгода е ясна, но каква би била изгодата на българския футбол от него?

Привършиха париците май а Кукло Барби? И като те знаем колко си жалък реши да драпаш за службица. Стани треньор, мениджър...но не те бива . За какво да заменяме пияна перука за насрана перука...

SU-152

За мене Михайлов- баща, прави това, което му позволява да бъде там, където е. Друг е въпросът дали това, което прави - а по-скоро не прави, ми харесва. На новите сега им е лесно - оставка, долу и готово! А после - мораториум, че да помислим. Иначе 170 страници визии и стратегии. И с Бербатов навярно ще е така, защото никой конкретно не казва за какво се бори, по-скоро се мъчи с променлив успех да го скрие. Михайлов бил легнал на макака - както напоследък го наричат. А Бербатов какво - отстреля ли го?

Закон на Мърфи „Ако нещата вървят на зле, бъдете сигурни, че те ще станат по-зле!“ По теорията на Коперник Земята се върти около оста си като същевременно обикаля около Слънцето. По теорията на Бербатник и Земята и Слънцето се въртят около мързела му.

Тея пак ли реве за кокала Брат му същия проподняк

Радев и Продължаваме Промяната подкрепят Боби Михайлов.

Цялото БФС спами тука, не искат да им свършват далаверките, много им е яко така...

А помните ли какъв цирк направи, за да напусне Тотнъм? Циганска работа!

Педал Барбуков отново изпълзя. Луд умора нема. Тоя е клиент на психиатрията. Ама още не знае.

Барбуков има реален шанс. В момента по всички управленски структури на страната са само предатели и родоотстъпници ,така че още един е на път .

Стига правихте реклама на тоя изгладнял боклук. Той е национален предател. Да започва да прави като вятъра и не ни занимавайте с неговите тъпизми.

Ти си! Няма причина да не победиш, онези "стари муцуни" вече имаха своя апогей,но нямат право до живот да разчитат на онези 90 минути слава

Давай! А Мартин Петров за финансист на БФС! Ха ха ха ха! Как мразя предателите! Веднъж предал, независимо от причините, винаги ще си намери причини, пак да предаде!

Луд умора нема.

От тоя няма отърване. Сега през март, после през юни. Тъпо македонско лайно .

Моето мнение като ФЕН на Футбола - Боби Михайлов и Бербатов трябва да се Пенсионират . Трябва да има нов Лидер на БФС .

Не си желан от много хора защото не си играл за националния отбор

Не е играл за националния отбор? Верно ли? Я, отвори и прочети, че май има повече голове за националния отбор, отколкото всичките говеда взети заедно!