17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете го тоя простак Тоя навсякъде се предлага и си плаща да го пишат

Само аз ли си мисля че Бербатов казва едно голямо нищо?

Не искаше да играе за националния,сега дава акъл

5+

Реалистично 6:0.

Отборът на Англия е съставен от играчи на два континента - Европа и Африка. Вижте физиономиите на играчите - колко са типични англичани -трътлести и пуйчести като Руни. Все едно нашият отбор да е съставен от играчи на балканския полуостров. 50 на 50.

Кой от какви играчи бил съставен...АНГЛИЯ ХОДОМ БИ БЪЛГАРИЯ 4:0! АМАН ОТ ПРОСТАЦИ

Балъков вече вдигна бялото знаме, негова мечта било да играем като Англия, признава че е слаб треньор, който не може да подготви отбора за такъв мач.

ми като извъртиме героите от 94 ще дойде ред и на Бербатов да е треньор. Може да е по-научил нещо от съра. Все пак е интелигентен.

Ще ни вкарат минимум 4 гола. Последните 2 мача вкарват по 5 на Чехия и Черна гора. Ние срещу чухите загубихме, а срещу черногорците завършихме наравно. Последните 7 мача не сме имали победа. Англичаните последните 17 мача са имали 16 победи. А в двата мача на Балъков, тима изглеждаше трагично и имахме късмет да са малки загубите, а не разгромни. Ако и късмета е на страната на англичаните и играят добре, а не ни подценят тотално, може да има срамен разгром.

Малка държава сме били- абе Бербатов ,една Холандия е два пъти пo-малка на територия от България, но е световен футболен колос!

Холандия може да е почти три пъти по-малка като територия, но е повече от два пъти по-голяма като население. В случая населението е важно, щото усехите корелират с човешкия потенциал. Хърватите са по-добро сравнение, щото са наполовината на България като население.

Малка, но с множество колонии в миналото и огромен флот. Първото име на Ню Йорк е Ню Амстердам. Производството на футболисти е превърнато в бизнес - справка - Аякс

тва да нее от някой африкански отбор направено))))

Ти пък голяма мечта да си треньор на национ.отбор на България.Та там са само куци коне,пияндета и чалга,многооооо чалга.Страхотна цел Мите-евала!! Охххххх!!!

“Моят отбор”??? - да бяхте дошли да играете за него, когато бяхте по млад!

Да ти обърна внимание, все пак, че е голмайстор за всички времена на българския национален отбор, а. Ко ше кажеш.

Ти пък... Кога факти, статистика и разумни аргументи са означавали нещо у нас. Трябва да се мрази всеки, който е успял, за да се чувстваме силни в общата кал, която нямаме воля да изчистим сами.

Някои хора не харесват фактите.