Бербатов публикува доказателство в искането си за балотаж

Кандидатът за президент на БФС е категоричен, че ще съди централата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов, пак не си разбрал. Хем го четеш, хем не го рабираш Какво означава 242 са необходими за взимането на решение. Това означава, че при гласуването трябва да участват минимум 242 човека. Бербатов, някои хора не стават за шефове. Пробвай с нещо друго. Остави на хората с дългия опит да работят. Щом едно изречение не можеш да разбереш, като шеф ще вземе някой да ти бутне едни документи да ги подпишеш, без да разбираш, какво е написано. Айде недей! За тази работа трябват хора, които разбират езикът.

Колкото и да не им се ще на Мокета и ДС агентурата, то ще има нови избори, които Бербатов ще спечели, ча0!

ФУТБОЛЪТ В КОЧИНАТА БУЛГАРИСТАН УМРЯ - ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И МИР НА ПРАХА МУ !!!!

За Монако 2015 става въпрос.

Това е онуй пропаднало същество "Аз" от темата с Гришо.

Гледайте реално. Всички отбори от Балканския полуостров ще ни бият на футбол. Много сме зле. Лудогорец и ЦСКА имат чужденци затова играят в Европа. Другите ни отбори са много зле. Стадиони нямаме. Детски школи само за платежоспособни деца. Бедните таланти са по строежите . Няма спортни роти и спиртни училища. Затова сме много зле. Неслучайно сме на първо място по смъртност в света. Няма спорт,има чалга и дрога, алкохол и цигари. 1,5 диабетици и онкоболни от 6 милиона.

"Няма спортни роти и спИртни училища"?!?!?!? Тука много грешиш - вече ВСИЧКИ УЧИЛИЩА СА СПИРТНИ!!!!

Айде стига с тия спортни роти и училища. Важен е масовия спорт. Някога всички тичахме след топчето. Аман от комунистически простотии. Да направиш спортни роти и спортни училища и да извадиш от 5000 деца едно. Останалите кво ги правиш? Е, видяхме какво стана след 1990-та ит тях.

50 + 1 гласа са нужни за избор на президент на БФС. УЕФА къде спи ? Журналистите много са прости като обявяват Боби Михайлов за президент. Нямат мозък, кълват на всичко което им дадат. Или балотаж или ново гласуване. Може и онлайн заради пандемията. Защото десетки делегати ги върнаха от конгреса заради фалшиви тестове.

ти си тъп той има 50+ гласа иде реч за подадените гласове а не з а регистрирани

само от пусналите глас те се броят а не колко делегата имало!!!! бахти смотаняците тея сестри петрови и барби белото

Ти правиш ли разлика от присъстващ и гласувал бе каун,в устава е записано 50 +1 гласа от присъстващите!

Митко пази се. Перуката е готов да те поръча,за да не изтърве кокала.

Бербатов звездата на майка му в устата.

Бербатов,добър футболист беше-милионер си, имаш семейство...Бягай от България-тук всичко е корупция,лъжа и измама! Гледай си старините и бъди жив и здрав.

Митко ще спечели напук на душманите защото е умен и спазва законите!

Изчезвай бе смотаняк.Просто си национален предател,необразован си а наглостта ти няма край.Идиота който е заложил на тебе много се е объркал.

Gugnelid

Перукан професор ли беше или само с докторантурка остана? Иначе хубав псевдоним си си избрал - Бербатов игра в Монако, а Перуканчо стигна докъде... никой не го помни.

Митее имаш пари , дай нещо на сирачетата !

когато си заобиколен от слаби юристи почваш да говориш глупости. има си решения и твърда съд практика, че броя на гласувалите е меродавен, а не броя па кворума (да четат и конст съд как е казал, че се гласува в НС и колко хора са нужни за легитимно вземане на решения) . ама къде е граден къде е камен костадинов като юридически познания. как се взимат тия решения вчера им каза и проф. герджиков (юриста).

Хайде малко… в устава на БФС пише много ясно че при изчисляване на 50%+1 глас се взима впредвид “броят на присъстващите” делегати на конгреса. Ако беше както ти твърдиш, устава на БФС щеше да казва “броят на гласувалите”. Така че изборът на Боби е незаконен, защото трябваше да има балотаж. “Чети устава!”, както казва Лечков.

бЕрБатов е п.у.т.к[email protected] . Махай се оттам бе! Още си малък ( и прост) за такива неща!

Описал си се себе си. Браво