17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лишь самые лучшие и действенные методы и способы продвижения https://t.me/seo_promo - Создание ссылок

https://bit.ly/2FyoGOs - Можно ли РАЗВЕСТИ ДЕВУШКУ НА СЕКС

Много е самонадеян и смешен !! Тоя го изгониха от Индия, преди това от Гърция, имаше преди години успех в Англия и сега сам си слага короната на Сп. Директор и то в "МАН.ЮН" ?! НЕКА СЕ РАДВА ДА ГО ВЗЕМАТ ЗА СПОРТЕН ДИРЕКТОР В "А" ИЛИ "Б" РФГ У НАС, ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ КОЛКО Е КАДЪРЕН С НЕГОВАТА НОВА ДИПЛОМА !! Не може да се качи на Еверест преди да иде в "базовия лагер" !! Смешник !!

Малееее, резил!!!Ама тоя в ред ли е?Не се ли вижда че от келешлъка дето му излиза от порите , малкото талат дето има отдавна се е изпарил и за нищо не става?А бе Митенце, дори и за такъв в Индия не ставаш!!!!

Миткоооо не се подценявай така де ... недей да скромничиш така де . Та ти с това образование си направо готов шеф на футбола на цялото кралство Англия !!! Къде си тръгнал да се занимаваш Манчестър Юнайтед ???

Ингилизите да не са глупави, ще назначат на подобен пост човек с потомствени връзки във висшите кръгове. Такива самосъздали се човечета-ритни топковци са само за изпълнителския авангард.

Когато се дискутират сериозни тимове нека говеда от Ливадата да не се изказват! Син крак в голям отбор никога не е стъпвал. Сините звезди само за узункарабаджак калдъръм кокона в инсатбул. По-добре да си спомнят за Казанската афера!

Имаш предвид сериозни тимове като Литекс, Ловеч, Нефтохимик и подобни ли ?

Защо не и шеф на БФС, помним как сам се канеше... Може и да беше гениален футболист, но се запомни като предател и кокона.

С това свое предложение е сложил края на шанса МЮ да се поинтересуват от него.

Барби, дипломи може да имаш, но нямаш най-важното - харизма да увлечеш хората. И като цяло си сръдлив женчо. Не ставаш за началник. Ще си останеш недолюбван цял живот заради твоят крив и високомерен характер.

ДИПЛОМИТЕ ОТ НСА ИМ СЕ ПОДАРЯВАТ НА ГОТОВО НА ТЕЗИ ФУТБАЛЕРИ, ТЕ НЕ СА ПОЛОЖИЛИ КАПЧИЦА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТРУД И МИСЪЛ ЗА ДА СИ ИЗКАРАТ ОЦЕНКАТА И ДА СИ ВЗЕМАТ ИЗПИТА, КАКТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ СТУДЕНТИ ... ТЕХНИТЕ ДИПЛОМИ НЕ СТРУВАТ И ПРАЗЕН ЛИСТ ХАРТИЯ ИЛИ ПАРЧЕ ВЕСТНИК .... СПОРТНИ КАЛИНКИ ....

"ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА ....." ОЩЕ ЕДИН ДЕТО СИ Е ПОВЯРВЯЛ, ЧЕ Е ХВАНАЛ ГОСПОД ЗА ШЛИФЕРА .... ТОЙ ЗА ШЕФ В ГОРНО-НАНАДОЛНИЩЕ НЕ СТАВА, ЗА ШЕФ В МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД СИ МЕЧТАЕ .... вСИЧКИТЕ ФУТБОЛИСТИ ОТ ТЪПИ, ПО-ТЪПИ ДО НАЙ-ТЪПИ, ВСЕ ШЕФОВЕ И ТРЕНЬОРИ ..... БАЛЪЧЕТО И ТОЙ ЩЕ СЕ ИЗРЕДИ ТРЕНЬОР НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ .... АМАН ОТ ОТКРОВЕНИ АМАТЬОРИ ....

И аз мога и тате може....ама козата си иска ПЪРЧ!

"Аз имам диплома по спортен мениджмънт, изкарал съм и треньорски курсове, така че имам образованието". Оле, майко....!

На този жена му (а тя командва парада) много харесва Англия и иска да си живее там, ама трябват много парички за техния стандарт на живот. Та за това Митето ходи и се предлага насам-натам.

Искам да съм директор на водопад! Имам даже диплома за това!

Айдеее и този се самозабрави... Завършил бакалавърска програма "Спортен мениджмънт" в НСА, където изпитите се взимат без учене и ходене на лекции, срещу пари или със секс (второто само, ако е жена). Възпитаниците на НСА са напълно неграмотни и дори не могат да говорят членоразделно, но този вече бил подходящ за спортен директор на Манчестър Юнайтед, защото имал образование... Абе, пич, НСА е школа за треньори по физическо в квартални училища и за членове на партия ГЕРБ, не на спортни директори в най-скъпия клуб в света! Вземи малко поработи в мениджърския екип на "Пирин" Благоевград, после в ЦСКА, в някой немски отбор , в някой по-скромен английски и, когато се докажеш, тогава отново може да стигнеш до Манчестър Юнайтед, и до поста на спортен директор там. Прав си, че не е достатъчно да си бил бивш футболист за такъв пост, но кое те кара да мислиш, че като си си купил (или са ти подарили) няколко изпита в НСА, вече е достатъчно? Като искаш пак в Юнайтед, потренирай малко децата от школата им, стани асистент на треньора, пък, след някоя и друга година, може и да станеш спортен директор.

Този най добре ще е да отиде на лекар първо защото и от там му трябва докумен , че не си е у ред

Бербатов се предложи за шеф в Манчестър Юнайтед Бербатов за там се искат и други качества,които ти явно според ръководството на Манчестър не притежаваш.

В кой момент точно извънземните отвлякоха истинския Бербатов и го замениха с комплексиран келеш ... имал образованието ?!!

Бербо е уникален-тих, скромен и мързелив...Ха-Ха!!!

Черепа блокира лиценза на БЕТФЕАР

Вземе ли човек да се самопредлага той олеква ! Имах до днес явно грешна представа за Бербатов !

Ай и тоя имал образование, а акъл и способности от къде.

Абе няма ли някой , който да удари една по-яка плюнка по Бербатов , а са се навързали само аматьори по плюенето и келемета ??

Нещо по зареждането и доставянето на вода на резервната скамейка нямат ли?

Да го вземат в Ботев Враца да вдигне отбора на европейско ниво като е толкова образован.

Олеле, тоя съвсем е изтрещял. Ела си прибери вересиите Господи.

да го изберат ,толкова тъпанари ще се пръснат от злоба и завист . а и да не го одобрят Бербатов си знае цената !

Бербатов е човек, който в своята професия е стигнал ниво, което се нарича световна класа. Не знам какъв като човек е, не го познавам - може да е добър, може да е гадняр, но в професията си е направил уникална кариера тръгвайки от Благоевград и ставайки футболист, когото ВСИЧКИ ,които са се интересували от футбол по времето в което е играл са познавали. И тук хейтърите почват да го плюят, че не бил НАЙ-ДОБРИЯ. Ами той с един от двамата най-добри на неговото време беше съотборник. И тъй като Роналдо направил по-голяма кариера и дай да плюем по Бербатов. Аим той Роналдо не само от Бербатов е направил по-голяма кариера. А Манчестър е и месомелачка - не един и двама талантливи футболисти са били смачкани от Фергюсън. Престанете да сеете омраза само защото като не сте постигнали нищо и прехвръляте отговорнотта някой друг да ви даде смисъл в живота и да го плюете, че не е станал НОМЕР ЕДНО В СВЕТА.

никой никога не искал той да е номер едно. ТОЙ САМ ДОКАЗА„ че е мекотело! Доста по разбиращи от теб и мен казаха,че е най лошия трансфер,нали?

Е не може всички да са истински мъже като Бойко Борисов, да се свети името му , който го харесвате , защото брутално ви показва, че сте нищожества. Та ясно е, че няма как да харесвате Бербатов и Григор Димитров. Българите сме варвари, които си падат по мутри.

и тримата са анимационни герои от филма на Доню Донев

КАКВО ОБЩО ИМА ПРОСТ ФУТБОЛИСТ СЪС ТРЕНЬОР, ДИРЕКТОР И ПРОЧИЕ УПРАВЛЕНСКА ДЛЪЖНОСТ .... ТА ДА СРАВНЯВАШ ТЕЗИ ПОЗИЦИИ ....

той и за играч се предлагаше тук таме ...

Много скромно туй наш'то момче, бе! вай, вай!

Скромността краси човека, току виж станал президент на УЕФА

Лошо – светът не върви на добре ! От хапчета ли от що ли ?

Да не запеете други песни само,след като го назначат! Иначе сте големи оптимисти всички, типично по български!

ще го назначиш?!? В МАН като чуят името му започват да псуват!

Беше нещо за кокошката и какво просо сънува

тая флегма се оказА и адски тъпо парче!