17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но мафията няма да пусне сама кокала. Тояги ще трябват

да бе все едно боко да хвърли доброволно оставка....... тая свибя стоя до последно. Другата свиня ще стои до последно също.

И Бербатов направо - топ-администратор на българския футбол, от която дейност той хал-хабер си няма. Нека наистина първо се докаже като треньор.

zizus

Защо трябва да е добър тренер, за да може да управлява БФС? Не мога да ти схвана логиката

Бербатов нищо не е управлявал, няма съответен опит. А треньорската работа включва и управление на ниво "отбор", представлява стъпало в управленско израстване и това ще му бъде полезно нататък. Освен че и при резултатна работа гради авторитет.

da no realno poglednato problema e ,che otkakto e tova rakovodstvo-neshtata leko kazano ne varvqt-smqna e nujna opredeleno

Хлъц,бербат,хлъц,чекай,хлъц,да се върна,хлъц от Сингапур,хлъц,хлъц, заедно с Коце маца,хлъц....

"Време е да се даде шанс на хора с други възможности" - нека Бербатов, който от 2020 има лиценз от УЕФА за треньор, поеме националния отбор и докаже своите възможности да го преобрази и поддържа на европейско равнище!

А ти откъде знаеш колко са му парите на Бербатов бе кир -смотан?

бербат (прил.) мръсен, нечист, изцапан, измърсен . Отивам да мия колата, че е станала бербат

Моля руските тролове да си отидат да коментират статии за войната и Русия или най-добре да престанат да пишат изобщо!

Скрий се бе безродник. Отивай да оппавяш английския футбол. Аман от алчни лапачи. Привърши парите и сега се сети да "оправяш" футбола.

Моля руските тролове да си отидат да коментират статии за войната и Русия или най-добре да престанат да пишат изобщо!

Подкрепа за екипа на Бербатов! Да не можеш да биеш Гибралтар? Какво да каже човек? Та, ако сбера читавите момчета и чичаци от квартала, то и ние можем да изкараме равен с Гибралтар! Оставка, Оставка, Оставка!

И какво, сменяме стара опърпана перука с лачена такава. Скрий се балерино, като футболист беше мекотело търкащо пейките, такъв си и като човек. Още помня как изора с носа си терена ппед вратата на Левски и те станаха шампиони. Предател,

То Бербатов е само алтернатива та тези скотове, щом и Порточанов и Михов са вече с тези

Бербо,подкрепям те 100%! Ти носиш ценностите на европейският футбол и искаш да ги наложиш в кочината....но свинята,колкото да я къпеш...тя се връща в калта...! Тук никой не протестира,преизбират се едни и същи политици и управители поставени от мафията,защото народопсихологията е свинска.... бЪлгарина му дай: чалга,фитнес бабаити,джуклести фльорци,пари,стари коли,телефони,молове,фейсбук черно тото,футболистите да си взимат паричките и да правят удобни резултати,...всички доволни и щастливи...! Сега идваш да им разваляш рахътлъка! Такива неща като:чест,морал,родина,авторитети като родител,учител,полицай и каквото сме имали,отдавна не е модерно! За това разни мАкета без история натрупаха по-голяма футболна история и успехи от нас! Всички ни задминаха...дори африканците с техните мачове с по 148:0,все пак са вкарали..... Дано доживеем пробуждане и опомняне...

А дано ама надали.

Абе ,фиба имаш ли гащи да отидеш при частниците гнома и гела и да им кажеш да развиват и налагат юноши и да играят с 3-4 чужденци ?за един национален отбор питам …..старата перука е за махане с камъни ,но ти с нищо не си доказал ,че може да се справиш .

Има топки да отиде не е мишка като Боби да си тръгне след два на нула за Грузия

Бербатов е плужек. Привърши парите като оня Супата и реши да се добере до кацата с мед.

тогава

Тоя пак изникна. Искам Боби-Перуката да се омита, но не искам Бербатов. Няма да изреждам защо.

Моля руските тролове да си отидат да коментират статии за войната и Русия или най-добре да престанат да пишат изобщо!

Драги ми Барбуков, предателите никой не ги обича. Скрий се някъде под полата на Ленчето и свиркай.

Моля руските тролове да си отидат да коментират статии за войната и Русия или най-добре да престанат да пишат изобщо!

Те съсипаха футбола ни. Как може още да има хора, подкрепящи Перуката и плюващи Бербатов

и сливенското чиновниче, което никога не е виновно, няма да се махнат сами никога. Някой трябва да ги изрита. Това са пълни дебили, без никаква чест, морал и чувство за отговорност.

как все още има хора, защитаващи перуката. плешивия лечков и подобните тях (нарочно с малки букви, те са много малки хора), при условие че те не стават за нищо, не правят нищо и единствената им цел е да си запазят топлите местенца и заплатите. Че то чужденци да бяха на тяхно място, повече щяха да мислеят за българския футбол.

споко бе Бербич ... учиндолския като върне сега на власт тиквоча ... перука ше умре начело на футбола

Бербатов добре звучи..... Само че усещането е, че си води неговите "пиявици", които да заменят тези на Б. Михайлов...!? ........ Трябва да се смени идеологията, нагласата мотивацията....Футболът се прави с дух!!!!

Според мен професионалният футбол в България трябва да се забрани със закон. Да има само любителски отбори и да се водят междуселищни състезания и турнири. Какво е това- заплати по 20 000 лв. на месец и смях за цял свят ? Далаверите на собствениците на отборите със закупуване на играчи и продажбата им е чисто пране на пари, нищо друго.

Лустрация за всеки отказал да играе за България! Ма бил лично обиден на някого. Ма щял да каже когато му дойде времето, пък през времето си пази крачетата да не пропусне мачовете на клубния отбор. Оди се гръмни бе, Барбалячо!

сляп ли си, че защитаваш това невероятно некадърно ръководство?

Кой говори за защита на ръководството? Става дума за кандидатите за слава. Нека се появят и други кандидати, но този си е ритнал паничката с бойкота на националния.

Бербатов отказа да играе за България заради същите тия идиоти, които го докараха футбола дотук. Не е било случайно

Дюнерджия и автомонтьор съвсем любителски включили се в отбора на Гибралтар ни направиха смешни.Всичко е от главата ПЕРУКАН!Да си знаете,че докато той е там футбол в БГ няма да има.Той е ръждата ,която яде всеки ден от умиращия ни футбол.ПАРИ,ТЕЖКИ СОФРИ и ЧАЛГА...това е в главите на всички и докато е така футбол няма да имаме.

От една на друга перука ли да минем как драпа тва нещо да не му свършват паричките :-)

Ами видя се какво може първата перука 1:1 с Гибралтар след 15 години управление. На мен ми е достатъчно. Дали ще е друга перука или някой съвсем нов е очевидно, че промяна трябва да има.

Никой не протестира и Бербатко ще разбере най-после, че българина е мизерник и е свикнал с мизерията.

смее те се на човека ..... но за съжаление е доста прав ...

БФС се управлява от смешници а един клоун иска да им вземе мястото

Перуката, Какадуто, Шкембето, Думуза и прочее нещастници е време да си ходят от БФС!