17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен човекът за тоя пост трябва да има образование, ама не вис ами нещо истинско 90% образование 10% топсерсем Барбулетка може да е съветник по спортната част така да се каже, да подрежда топките да речем Всички кандидати да минат IQ тест, ако не могат да ходят да пасат овцете

Ицето може, берболатка да ходи на майна си райна

Какъв шеф на бфс за тоз женчо бе.тои навремето отказваше да играе за България сега шеф.смешник

И изпусна масло през ауспуха.

Той Митьо Фибата пък какво общо има сега с българския футбол? Та той от десет години не се е интересувал от него !!! Не искаше да играе в националния отбор, а сега изведнъж се е загрижил за футболът в кочината Булгаристан !!!

Този не разбра ли, че хората го виждат като Национален предател? Защо продължава да се бута за шефско място в БФС? М? Не искал да е шеф....Ко? НЕ!

Тоя па!!! Нито е бил скаут, нито треньор, нито мениджър по организацията... Вече бос ще става!!!

"Аз не ламтя за шефско място във футболния съюз, не ламтя за началник..." А бре, ламтиш и то яко, но си поосра пътеките с твойте капризи! Не ще да е Националния, защото нямало достатъчно топки, екипи за смяна като се изпоти лордът, топла вода в съблекалните... Да се смееш ли, да плачеш ли. Да играеш в Националния отбор е въпрос на чест - за който я има!

разкажи ми пак за честта, докато те бият във всички мачове. явно са сочени проблеми, които никой не иска или не умее да разреши. не е предателство да сочиш проблеми, предателство е да си на позиция да ги решаваш и да не го правиш. години наред.

Браво на Бербатов, че решава да заеме позиция. Както сам казва идва промяна и е по-добре свестните хора да минат напред. стига с тоя венци стефанов, да ходи да се скрие, щото резултата от неговите действие го виждаме.

Страхотна позиция, няма що.