17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов захвърли националната франелка, като парцал, а сега се радва?!?!?! НАГЛЕЦА Е НАГЛЕЦ! Сребролюбец!

Тоя родоотстъпник ще се посере от напъни да ръководи футбола,ама няма да стане -мързелив,надут и смотан боклук.Само не разбирам защо журналята дават гласност на напъните му след като той отказваше да разговаря с тях.

Курва....,курвичка

дирниците са надат тоя да плати ,че му публикуват напъните. тъпака без средно иска началник да е... барби белото е позор.

Бербатов е явление в футбола. Не в българския в световния. Меси е добър но си личи че се напъва тича заобикаля. Бербатов беше шахматист с два хода преди защитата.

Ако можеше да са по малко такива като теб и повече такива като Бербатов знаеш ли къде щяхме да сме. Изобщо за какво се върна в тая кочина не знам.

... и не само като теб .. надолу коментарите същата работа ... мила родна картинка.

Тая лъжа сега я напиши още 100 пъти и може да стане истина...

Кое е лъжа според теб?

митке, митке! Ти си dolna k..va. Миндил, който се отказа от националния?!?! И защо се отказа, а сега се напъваш, дебиле!?!?!??!’

Бербатов е с 2 финала на шампионската лига ... тия куци коне от Леверкузен не знам как ги занесе там на гърба си. Има и две премиершип титли и една златна обувка в премиершип ..2010-2011. Че Меси не търчи като ли е лъжата или че Бербатов не беше шахматист и по друг начин ги постигна тия успехи с лежерния си вид и без да се поти много много.

търчи като свободен електрон меси това ми беше думата

Поп Кръстьо коментира Българския Централен Руволюционен Комитет. Ха ха ха ха

Юда от Благоевград дошъл да оглавява 12 те апостола, след като е предал Христос за сребърници. Тръпки ме побиват от наглостта му!

Сигурно е заспал, докато пише статията. Такъв мързел е.!

Барбулетка пък откога се интересува за националите? Да не е нещо с БФС то и кандидатурата му? Или е случайно ;)

Щото е шахматист и съра го остави да търка скамейката срещу Барселона :) Що тъй съра ли не разбира нещо или някой го мързи

Опаааа, това май е майтап за 1 Април Ако е така, игнорирайте предния ми коментар хаха

Много просто, плаща си

Бербатови вълнения! От кога се вълнува от България?

До разбирачи. Защо Фъргюсън го остави на скамейката целия втори полусезон и до днес никой от двамата не е дал официално изказване..За футболните фенове остава само да спорят по въпроса,но колкото и да го отричат недоброжелателите на Митко,факт е,че дори и само с един полусезон стана голмайстор във висшата лига. П.п.По твоята логика Данчо Лечков също не е никакъв футболист.Предполагам знаеш какво се случи с него в Хамбургер?