17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербо, палячо некадърен, кой ти иска миризливото мнение, некадърник си беше и некадърна примадона ще си останеш, кой беше ти да коментираш , бе последна дупка на кавала. Пенсионирай се и се скрии некъде

"Некадърната примадона", както ти го наричаш стана голмайстор на Шампионскат лига. Ти какво постогна през това време? Да, искат му мнението, защото за разлика от теб, на Запад уважават бившите футболни звезди.

На АНГЛИЙСКАТА лига... на Шампионската малко трудно. ;-)

В Premier League, ако трябва да сме точни.

Барбуков никой не го брои за слива, че и да му чете брътвежите.

къф е тоя бербана? бахти изказванията.

Ако беше останал в Тотнъм сега щеше да си леген на клуба! И щеше до живот да си в тоя клуб, ама пуста простотия!

Коментарите са Отлични ... те са предназначени за Англичани, не за Българи ... това трябва да се разбира все пак... това не е Мексиканска телевизия...

От опит знам как става такъв фал. Леко докосване на коляното или глезена, когато задният крак се вдига в процес на бързо тичане може да предизвика задния крак да се удари в предния и да паднеш по начин както това стана. Такова докосване може да не се забележи, но може и да е факт. Така че, не съдете прибързано.

но е лигльо.

кога тоя мързеливец започна да разбира от футбол,баси идиота

Не съдим прибързано - видеото обикаля 3 дни вече всички информационни потоци - интернет, телевизия. Второ той ритна земята и падна. И трето - на 1 метър от него няма никой и изобщо няма контакт между него и друг играч - освен ако играчите на Шахтьор не са джедаи, няма как да остане някакво "леко незабелязано докосване".

Ина видео с Аарън Хънт, който си признава, че няма дузпа и съдията отменя решението си. А до изпускането и бележенето - да играчите искат да бележат, но хората прпускат, когато е нечестно - има доста видеа по случая, но бербо няма как да знае - и той като стоичков е преди всичко играч.