17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бесни босненци. Ми толкова си могат колко да са бесни-резаци.

Тоя път и ще го ебат тоз бургиите.

Бесни, бесни - колко да са бесни .... Не се е разбрало ..... Да го покажат след пресконференция тогава по може.

Само от събличане разбира! И тоя го разкриха, ама късно...

Селският кмет е доказан некадърник.

теэи босненци не вэемат перфектното дуо Боби перуков и Данчо цигането?

Явно имат проблем във футболният съюз. Да викнат наш Боби да оправи дережето и тогава да вряскат срещу петлето

Става за нашият национален при такива резултати. Въпреки че и те са номер 59 в ранглистата на ФИФА, а ние номер 73. Все пак всички наши съседи са пред нас в ранглистата на ФИФА, дори македонците (62). Нас и Косово ни би тук 3:2.

Нас и фарьорите ще ни бият, въпреки, че не са тук, въпрос на време...

Абе пич, къде си отишъл все скандали около теб. Що така? Май делиормана си е най-добре за теб ама и там те нещат вече. Нема да остане място на планетат дето да те искат бре.

ми 6 равенства, 6 загуби и 3 победи срещу ..... направо си е да си върне и заплатите преди да си тръгне! лошото е, че ако си тръгне ще се върне унас да "прави" футбол!

Чакй сега, 3 победи, 6 равни и 6 загуби са непростим резултат, ако водиш Франция или Уругвай. Ама той води Босна и това е което този отбор може. Всички искаме 10 от 10 победи, но за да ги направиш, трябва отборът ти да е поне от класата на противниците. 1:3 срещу Финландия удома? Е, това лош резултат ли е? Все едно родителите на някой двойкаджия да искат да бъде уволнен учителя, защото детето им започнало да изкарва тройки... Спомням си едно време как всички глупаци ревяха срещу Бербатов и го изкарваха виновен за всеки равен мач. Е, Бербатов им тегли една майна и напусна Националния и от тогава и равни мачове няма много. Човек не трябва да е нагъл и тъп и да е зинал с уста да глътне Света. Глупакът винаги можеш да го разпознаеш по това, че вечно някой друг му е виновен.

1:3 срещу Финландия удома? Е, това лош резултат ли е? С Един Джеко, Миралем Пянич, Сеад Колашинац, Марио Вранчич, Дарио Шарич и цяло полувреме с човек повече, резултата не е лош. Катастрофален е!

Събличай се бе

Да го съблекат гол!