17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами прав е. За к'во са тези правила във футбола като не се спазват. Дузпата за ЦСКА беше много съмнителна, но да речем, че имаше някакви минимални основания да я даде. Отменения гол на Локо обаче е скандален случай - ето защо трябва да има ВАР задължително. И разбира се как може да му дадат жълт картон на треньора, като не той е напсувал рефера ???? Все пак не става дума за малко дете, където ако то направи някой зулум родителите са отговорни. Става дума за възрастни хора и не може някой да носи отговорност за простотиите на друг.

Абе Бруно, ти кой мач гледа? И засада имаше и дузпа имаше.

сърбинът да си припомни как есента победиха същия отбор с гол от един метър засада, какво се е надъхал сега, нали взеха купата с грозната си игра и много късмет

Е хайде смешниците от Лаута да бият гейренци на подуене,нали са велик отбор с велик треньор, който рита шишета с вода

Съдията свири засадата, играчите на ЦСКА спират да играят, онези на буферите продължават и правят гола. Имало-нямало засада, сбъркал-прав бил съдията, свирнал е и играта спира. Няма го голът, може сега съдията да си понесе наказанието, но е видял вдигнатия флаг и е свирил! Ако, неако, това е положението!

Оказа се , че освен , че 3 пъти не могат да бият титулярите на Локо , не могат да бият и резервите им , та трябваше да им измислят дузпа и да отменят чист гол на Локо. И това е отбор , който струва 10 милиона повече и има 4 пъти по-голям бюджет и заплати от тези на Лаута.

Досега не съм видял тренер на паднал отбор да не обвини съдията. Няма такъв случай.

Засада има. Де юре и дузпа има. Няма игра с топка на защитник, има контакт... театрално, но факт.

Щото си припопок и начина ти на мислене е такъв. За най-пресен пример виж всички интервюта на Хубчев и в по-скоро време на Гошо Тодоров и ще се убедиш!

Говедо, точно вие да се оплаквате не върви, вас как ли не ви подпираха досега.

ЦСКА-Хибрит не могат по друг начин да си спечелят победа.

в Бачова махала ли ги видя тези неща?

после реват, че съдиите помагали на други отбори. Къде е сега Стойчо?

нови правила ли пишеш?

майка ти е хибриД

Какво, не се е случвало ли? Кокоши мозък..

БФС не само помага по всякакъв начин на ГМО-то но и на другото цефрово чорбарско отборче.Затова футбола ни ще е на нивото на Тамбукту а може би и по-зле.Да вземат десет малки негърчета да ги национализират и направят балгарски граждани за да имаме национален отбор който да не се страхува от сблъсък с Лихтенщайн.Рибата се вмирисва откъм главата.Тъй като чорбаските отбори са плод на дървените комунисти то във футболния съюз повече от тях са такива то бивш негър ,милиционер и комунист няма.Резултатите като всичко в държавата са налице.Ще бием унгарците с шкембелиите чиновници от БФС ама друг път.

Коментаторът на срещата каза, че засада няма. А той ( и режисьорът) има възможност да гледа повторения от най различен ъгъл. Сега, ако ти си гледал друг мач, ....