17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно подкрепям Бейл! Що за коментари... Не му било пукало... А на Реал и Зидан пука ли им за него ? Не! При все, че толкова много е допринесъл за отбора. Тотално неуважение и държане на пейката... Някой спомена Бербатов. Да имаше важни моменти, като купата на Англия, където не успя да вдигне отбора отбора но последния сезон си беше чиста гавра с него от страна на великия фергюсон. Типично британско лайно, което предпочете някакъв си Оуен пред Митко. Просто не му прости пропуските и може би цената... Но както и други казаха, кой го е карал да плаща тия пари ? В дадени моменти, когато някой нещо иска, трябва да е на ясно, че ще плаща! Браво на Бейл за позицията! Не само на Реал но и на всички др. клубове трябва да им е ясно, че няма как да очакват от един футболист да предпочете клубния интерес пред личния. Твърде много гениални футболисти през годините са били премазвани и изяждани буквално от големите грандове за да им прощаваме всеки път!

Това са те реалци,палячовци със платена титла

Оставка! Оставка на Гарет Бейл.

drkskwlkr

Оставка! Оставка за адвоката на "Реал", който е написал толкова тъп договор, че да позволява на човек, който не играе, не тренира и не се интересува от нищо, да си получава заплатата...

Ааааааааа, отбори като Реал, Барселона, Сити, ПСЖ и т.н. не ги мисля. Сър-а даде 30 и кусур милиона на Тотнъм за Бербатов, само за да покаже, че може да ги даде и да го закотви резерва. Барселона дадоха 150 млн за Коутиньо. При положение, че беше ясно, че не им трябва играч като него. После дадоха и някакви безумни пари за Гризман. В такава ситуация винаги съм за играча.

И какво трябва да прави, че да изглежда като да му пука ? КАто са подписвали договора насила ли е било ? Може наистина да не му дреме и да си стои заради парите, ама не е прост Асан , че яде баницата.