Коментари - Бейл "стреля" по Роналдо: Вече играем като един, а не за един | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този куц кон, не че е лош футболист, дава ли си сметка колко време е на скамейката контузен и колко пари коства на Реал присъствието му в отбора. Хайде да го видим, щом е толкоз ербап ще подобри ли постиженията на Роналдо, изобщо къде е тръгнал да го оцени и не дай Боже да се мери с него.

Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя....>>>>> Ecash10.COM

Лъжливи журналисти или некадърни ???!?!!!! Бейл не казва такова нещо това е манипулация, всеки който знае английски може да прочете интервюто на Бейл

Сплотения Реал Мадрид направи равен на Билбао, а Юве с четвърта победа.

4-а победа?! С 2:1 срещу Сополо? И това гУляма гордост? Билбао краде точки от водещите отбори всеки сезон, нищо нечувано не е станало. Всичките им играчи играха за националните си отбори, докато тези на Юве почиваха. Сега ще ги видим Ювето, като заиграят на три фронта колко ще издаянят, те отсега бият опашкари едва едва.

Ми и Реал ще.играе на 3 фронта. Както се казва пилците се броят на есен. В случая ще бъде на пролет.

Еми като го махнаха от Ман Юнайтед се чуха същите думи по адрес на роландо - самовлюбен егоист, дето се гледа във витрините дали му е добре косата преди да излезне на терена ! Щом и същото се чува от Реал Мадрид - значи е вярно ! То не, че не се вижда какъв нарцис е гелосаната балерина, но като му го кажат от две места - може пък да му влезне нещо в главата ! Ако сме коректни - Бейл направи повече за Реал Мадрид тази година, отколкото роландо !

Кой беше този Бейл.

Дето вкара решителните голове за Реал миналия сезон, докато Гелчо се пъчеше пред камерите и си оправяше перчема

Един по един ще си признават. Не съм фен на Реал най-вече заради манията да купуват съдии вместо да създават футболисти, но слава Богу че се отърваха от този комплексар и вече играят свободно и спокойно.

чешеш си езика само

И не само :) Моята лесна, Гелчо да му мисли, като започнат и тифозите да го освиркват, къде ще избяга - в Китай, там колкото и да не улучва топката ще му се радват.

pompai

Каквото и да кажеш няма значение ,защото и 300 години да живееш не можеш да стигнеш Роналдо а за извън-земния Меси да не говорим.

Много правилно, а и след края на кариерата си ще пасе овце в Уелс !!!