17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само вижте имената на голмайсторите...Байерн, Байерн...юбер алес !...ха,ха,ха...!

Ми не им прави чест. В такъв мач, ако поведеш с 4-5 гола намаляваш темпото и вкарваш млади момчета да потичат. Обидно е да унизяваш отбор с бюджет милиони пъти по-малък от твоя.

Schilo

Бе я Байерн да играе срещу Бистришките тигри с Тиквата, като център нападател...Ще видят те тогава, какво е да играеш срещу аматьори. Боце ще им наниже поне 5-6 гола....Май трябва да изпия още едно кафе, че да се събудя...

Сещам се как гледах репортаж от такъв мач на Бойко, където вкарал уж хеттрик. Бе толкова смешно. Всички гледаха как да му оставят път. И противниковите играчи плюс съдиите играеха за Бойко. Приближи се и защитник за да не му пречи се мята на страни да не му пречи уж се е спънал. Удря Бойко горна греда и топката тупва около голлинията, но по-скоро навън и един довкарва. Но броят гола на Бойко, въпреки че е на довкаралия. Въобще пълен смях.

'Начи говедото "финансист" признава днес за дължими няколко месечни заплати плюс нередовни погасителни вноски по задълженията към НАП, а тука ДирЪ мълчи като партизанин на разпит?! Нищо, прокобата си знае работата и колкото повече опитвате да минете метър, толкова повече ви го набива.. Наздраве! :)))