17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"....столичен гранд..." Може ли някой да обясни каква значи думата "гранд"? Може ли отбор, който се намира в средната или в опашкарската зона на българското първенство ( и то от години), да се нарича "гранд"? Може ли отбор, който от по-вече от 10 г! не е печелил никакво отличие, да се нарича "гранд". А може ли обор, който има 10 поредни шампионски титли на страната и ежегодни участия в европейските турнири, да се нарича просто..."отборът от ..."? Явно, у нас може.

Няма я държавната хранилка и нещата си идват на място

Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса: http://prognozi.free.bg

Не съм вярвал и не ми беше минавало през акъла, че Мъри ще е по слаб треньор от Гошо Шубата но факт.

Къде е Тити?

Тук съм . Ша ревна.

Положението не е розово, но ще се подобри. Убеден съм.

Да се радваш на реми и то някъде из Кърджалийско...... Добре че повечето легенди не са сред живите да видят на стари години докъде сринаха отбора и целия клуб!!!!! Става нещо като умален вариант на разграждането на СДС след първоначалната всенародна еуфория някога... Но с простаци, некадърници и лапачи не става нито едното, нито другото!

Изнудват феновете да купуват акции!Бе тези нормални,ли са?

Единият бил с 18 ТОЧКИ,а другия с 23 ПУНКТА.И учителката ми по бъргарски език едно време ми казваше,че не трябва да има повторения.