Без обвинения за Тайгър Уудс, но и няма големи шансове да играе пак

Няма престъпление, това е инцидент - е заключението на полицията в Лос Анджелис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наиграл се е тигъра. Да се радва че не е парализиран доживот или с ай кю на краставица.

човек и на паркинга иска да е пръв.

Много Американски медии се спекулира че може и да е опит за самоубийство. На прав път посред бял ден да изгубиш контрол над колата без други коли е доста съмнително ПТП. А и Тайгър сам е споделял за проблемите си с депресия.

ти го каза

Дофтор "Пурита, който е в комуникация с лекуващите лекари от клиниката" не мисли ли, че нарушава лекарската тайна?

И за какво му е да играе повече? За него е по-важно да гони курвите. Дори това да е с риск за живота му. :)

Както се пее в една песен "Ако искаш да бъдеш като Тайгър Уудс Тори дамите в квартала"

Да беше карал някаква нормална кола. Генезис, луксозен Крайслер ...?! Това сигурно е по-зле и от луксозен Форд, не че има такова чудо.

В момента Хюндай е на поне 20 години пред Крайслер. Ама то идиот като теб от къде да го знае.

Ей дирници мизерни. Спрете се бе гадове нищожни.. Човека трябва да е признателен че е останал жив след такова нещо а дали с кариерата му е свършено само времето и тялото му ще покажат. Никой още не се заема с прогнози дори топ доктори в Америка, некви си тъпи гслоши бетер журналя в бг дир кочина ще пишат всеки ден че с Кариерата на Tiger е свършено. Мразя ви от сърце бре нещастни копелета

Спокойно бе, ше пукнеш някоя артерия от бяс. Има къде по-нервиращи статии, пази си нервите...

?

Бил е дрогиран - мотика!

Снощи в новините казаха, че полицията не предполага той да е употреби алкохол или наркотищ и за това проби няма да се правят. АКО беше в България беше изгорял с няколко хилки за фалшиви резултати.

А защо му е да играе ? Той нямаше ли няколко милиарда за харчене ?

Нека се възстанови напълно! Най вероятно е заспал докато шофира няма и спирачен път просто е навлязъл в насрещното платно и от там няколко преобръщания и в дървото!

Ще цитирам по памет изказване от роман (но явно е доста близко до реалността): "Няма смисъл да ѝ повдигаме обвинение за дребно нарушение на закона при положение, че може да си позволи най-скъпите адвокати в САЩ. И да не съм чул подмятания, че правосъдието у нас е различно за бедни и богати!".

много точно.

Големият спорт е голфа ,возиш се с електричката и удряш по някоя топка ,ще може и с инвалидна количка да играе..

Абе това да не ви е мини-голф за любители. Хилядите удари по време на тренировки и състезания водят до болки в гръбнака, износване на стави, коленни връзки и т.н. Особено удари в пясък. Да не говорим каква физическа издръжливост е необходима да играеш мастърс дни наред.

С "ЖЕЛЕЗНАТА СИ ПСИХИКА" пие, друса и шофира... добре, че не е убил невинни хора по пътя. Тайгър, антилопа, ГЪЗела или бай Пешо, такива трябва да понасят най- строги юридически и финансови санкции, защото са убийци и то ПРЕДУМИШЛЕНИ! Да седнеш зад волана неадекватен не може да бъде "онцидент", "грешка", "мал шанс" или "непредумишлено"

Голфът не някакъв силов спорт, та да се изисква, някаква особена физическа подготовка и форма. За голфърите преди всичко е важна психиката, концентрацията и техниката, както и познания по геометрията и физика, точно както е и при снукъра (билярд)... В крайна сметка при голфа не тичаш, а се разхождаш, така че господин Уудс, спокойно можем да го видим на терен догодина.

tonk11

Добре де, тоя какво прави извън игрището та е толкоз пребит? Да не участва в кеч битки в Мексико?

Наиграл се е. Сега да си намери 2-3 масажистки. Не може вечно да печелиш милиони, трябва и да се харчат.

Сега е момента да го бия на голф

"След гледане на камерите от мястото на катастрофата, ясно е, че Уудс е карал с малко по-висока скорост от позволеното, но не е предизвикал произшествие с други автомобили." Интересна "малко по-висока скорост" със съвременен автомобил и такива яки потрошвания.