Коментари - Без промяна за Григор в ранглистата, но го чака голям спад | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай да преместя топките...

По-добре да се прави на контузен там, отколкото да го плющят още в първи кръг.

Добрата новина е, че от тук до края на годината има да защитава много малко точки, т.е. може само да надгражда. Лошата е, че доста по-рано ще среща силни противници. Все пак ако иска да се докаже като топ 10 тенесист, трябва да започне редовно да печели и такива мачове. Пожелавам му успех и в края на сезона да е ако не в топ 10, то поне в топ 20.

То не може да се смяташ за топ играч, но да напредваш в класирането само, когато тези пред теб са контузени и не играят. Все някога трябва и да ги биеш, иначе не си никакъв топ играч. За 11 години: - има положителен баланс срещу 6 от играчите, които са влизали в топ 10 - има равен баланс срещу 5 от играчите, които са влизали в топ 10 - има отрицателен баланс срещу 19 от играчите, които са влизали в топ 10 Очевидно не е достатъчно добър за топ 10.

Ще заеме прилягащото му място, около 60- 70до 100

Като хиени на мърша сте(Българска завистлива паплач)Не сте му на кутрето на Григор,идете Вие на корта и побеждавайте.всички,а не дамо птед клавиатурите с алкохол в чашите!

грешка:само и пред"

Вече и топките ли местим. Аз досега местих само ракетата.

Григор е интелектуално посредствено момче. Предполагам извън тениса, яхтите и Монако няма много теми на разговор. И да не съм му на парите съм щастлив с малкия ми бизнес от 4 години и може би по-удовлетворен от живота:) Ако те впечатляват милионите му - не малко спортисти след края на кариерите им нямат умения да си управляват парите, пък още им се живее наширочко и сгъват след време. След фалит някои печелят от името си. Майк Тайсън, Борис Бекер, Марадона, Денис Родман... се сещам в момента. Те са истински велики, а нашия ще си го помним само българите след 10 години.