17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който си е добър си е добър... А на този финал са най-добрите от добрите...!!!!!! Лошото е че наш Григор го няма и се срива в листата от ден на ден...

браво ноле. бой по назобениа надал!

Твърдо съм за скромният и трудолюбив испанец! Лошият сръбски козел, с кривите рога също е гений в играта и ще бъде мътна и кървава!

Не знам какви са тези, дето ще свалят Рафа, Ноле и Федерер от върха, ама загубилите полуфиналите на АО да вземат общо 10 гейма в двата мача и да им вържат и на двамата по един геврек, това говори само колко са трагични всичките, взети накуп.

Ноле.Интелект,знания и умения.Машина.

младите щели да бият старите....някога но не сега

Финалът им на последния Уимбълдън беше един от най-качествените мачове за миналия сезон, дано повторят шоуто, пък да спечели по-добрият. Джоко ще е фаворит, но от това, което показва Рафа досега на турнира, няма да му е никак леко да вземе трета поредна титла от ГШ.

Надал ще пренапише историята отново

Стига да не му спрат зобта..

Сърбина също зоби,но този път испанеца ще вземе титлата

зобта на надал никога не спира. кат се зададе уада иззад ъгъла - надале епредупреден и се "контузва"

Начинът, по който двамата достигнаха до финала и особено победите им в полуфинала показва каква пропаст има между тримата големи и следващото поколение, което е доста тъжно, всъшност, защото следващото поколение ще наложи и новите стандарти в спорта, а на този етап, те ще са по-слаби от сегашните. Ноле се е запътил към вечността, ако направи трети пореден шлем и задържи нивото до Ролан Гарос...