БФС глоби Любо Пенев и ЦСКА с 9000 лева

В централата реагираха като ужилени след думите на треньора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свободата на словото и печата са гарантирани от Конституцията.Пенев осъди БФС за 20 хиляди лева пред ЕС по правата на човека и друг път да знаят.

Бфс ; боклуци

Тоя лельо даже не е треньор

Ами като изгониха Перукан от футболната централа на Европа, секнаха и част от кинтите. А разходите си останаха същите. Затова по 2, по 3 пъти ще наказваме футболисти, треньори и деятели, па било то и за истини. Няма да останат аверите на сухо, я!

Като чета коментарите се убеждавам,че червените фенове(с малки изключения) не са по умни от новия треньор.Народа не случайно е казал:"Крастави магарета,през девет дерета се надушват".

Не знам за червените, па били те и ашладисани, но виж, на тези смешници от Подуенските ливади , им излезе в Европа прякорът "евроидиоти". Та моят съвет е да си малко по-внимателен, когато се опитваш да лепиш квалификации на други!

Кмета на Созопол е в Изпълкома на БФС

за казване на истината... 9000 лева.....

Ужас.За едно и същo neщо да го глобиш 2 пъти.Може да е прав Пенев,още не са изтрезнели сигурно.

Ми така де, 9000 лева, трябват си, че той алкохола и екстрите не са евтини...

Много точно ги е наредил , а те щом се обиждат , означава , че е прав.

Когато някой се обижда от туй що сте му думали, то значи истината сте казали. Така поне разправят старите и мъдри хора. Дали е тъй или Не, язе не мога да рукна. Но пък вЕрвам на дъртите мъдреци.

На мястото на собственика на Литекс-ЦСКА, щях да дам един бюджет от 100 000 на месец, за да псува БФС на воля.

Истината си боли. Глобете го, той когато е вкарвал на Реал Мадрид, Перуката е пил домашна сливова и е връткал дупарата в чалготеката.

Любо Пенев, много нагъл... Дано трябва да се бръкне в джоба и плати със собствени пари, да видим колко още ще може да плюе по този начин.

Любчо и ГриГан, има си правила в спорта и те важат и за вас. Късничко е за превъзпитание и едва ли някога ще го разберете. Класа и стил са очевидно чуждици за вас, безнадеждни мутри.

Че то БФС-то работи за бейби перуката и свирколета, а каквото остане е за другите пиявици, около баш-перуката :)) Много точно си го е казал Любо Пенев!

Любчо,ще духаш яко супата мойто момче!

Тирето днес ще реве от съдиите... Значката платена ли е? 8 милиона как се дават....

Любо е много добър треньор, държи на дисциплина и реда, сигурен съм че тренировките са много тежки при него! Като футболист има голямо име в Испания, знам че е бил голмайстор в един футболен сезон. Жалкото е, че се Любо се опитва да пробие и да изкарва честно пари в една тиня пропита от кражбите и корупцията на БФС начело с Боби Минахлов. Жалко за Боби! От любимец на народа през 94 стигна до кандидат за затвора ... Жалко и за народа, че седи и търпи тези кражби на всички нива в управлението на България ...

Цитат от статията: "БФС глоби наставниак с 5000 лева,...". Рових във всички речници на българския език, търсейки думата "НАСТАВНИАК", но не намерих такава. Може ли редакторът да разясни значението на обществеността. Предварително благодаря.

сега от 5 и половина е наред цска да се преклони пред нашия дух в софия

явно ви се страх гмо мушикавите оранжеви прасенца,айдеее у микрево за цвик

Колега, цска тире софия от София! Всъщност това цска каква абревиатура е? След като БА и МО нямат общо

А бе, кой всъщност е треньор на тези, щом този е лицензиран за пом. треньор??? Нещо май ни баламосват!!!

и микренското джуджи

и ме боли че някога славни футболисти и от двата ни славни клуба сега се превиват пред мизерните пари на доказани престъпници и се правят на треньори заради кравайчето,а тоя любо защо не со гледа интереса ами седнал да се прави на клоун в едно недоносче наречено цска-софия,та той беше част от клуба цска на голямото ни поколение,същото важи за наште бездарници,защо всичко се предаде за няколко долара повече

Перуката е святая светих, само похвали, нищо че не го преизбраха в УЕФА, синове и зетьове на хранилка докато могат да вървят, след това треньори, членове на изпълкома на БФС и така, до края на света.

Истината боли ! Да дойде и 8-цата и да ги наритат тия пияни пуяци!

Да кажеш истината за БФС-то и да не те глобят....

чичовото пак духна супата и пак ще го изритат от свинарника:)))))))))