17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАП + БФС + БКП = Левски-Спартак - отбора на народната милиция

ЛеФски сами срещу всички.

"Очакваше се и "сините" да останат един мач без публика заради нахлуването на огромна бройка от феновете им на терена." ДА, ама НЕ! Ясно ли ви е сега, защо перуката и бандата му от БФС трябва да си ходят? Заедно със съдийската колегия подържат сините идиоти на изкуствено дишане, вече няколко години! До сега трябваше да са им отнели лиценза, вече няколко пъти. И полуфиналите за купата бяха нагласени в полза на идиотите. (най-вероятно и Лудогорец са в играта). Дузпа в 96 мин и пребиването и , само и само да бият! А пък в София, Лудогорец ги е лупал винаги, от както е станал отбор. Голям кеф ще е , ако на финала оранжево-червените хибриди им скъсат задниците. Само че, едва ли. И те са гола вода. На 15.05 ще гледаме два отбора, жалки в напъните си да покажат кой е по-добър. А в същност са еднакво посредствени. А на стадиона ще има 20 000 креслювци, мислещи че наблюдават най-малко финала Ливърпул-Реал (или Сити).

Нормално, то отдавна е ясно, че Перуката се крепи на власт най-вече благодарение на Левски. Та и затова БФС им се отблагодарява по всякакъв начин - съдийски аванти, по-малки глоби и т.н.

левскарите за какво да ги наказват, за това че са ги обстрелвали с ракета ли? Преди години в коматево ги стреляха с въздушни пушки, а после наказаха феновете на Левски...

Не, мунчо. Трябваше да ги накажат "заради нахлуването на огромна бройка от феновете им на терена." Намери от някъде правилника на БФС, и прочети какво наказание се полага за това.

Цска за същото ги наказаха няколко мача без публика само че беше с другите майни

Нигщо ново! Подуенци пак пощадени. За сметка на това ще има масови картони за ЦСКА! ОТВРАТ!

zizus

Отново, пардон, за пореден път помилвани от БФС. За кой ли път… чакам Мъри да излезне отново и да ни каже как говедата са сами срещу всеки. Отврат. Едно е да бъдеш подпиран, но това вече няма край.

Не знам дали да критикуваме БФС, ДК и просто това е голямо унижение за българския футбол, само да попитам, кой ще ги спре от тук нататък фенове на леWCки да се играе спокоен свободен футбол, как да си заведем децата на мач