17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още по-строги наказания!!! Съдиите колкото и до бъркат или да са тенденционни - има кой да се занимава с тях. Играча трябва да играе на терена - затова взима маса пари!

Класически "професионален футболист "- наказанието е много меко дори.

за такова поведение трябва да бъде поне 10 мача без значение дали съдията е бил прав или не! Абсолютна простащина.. нека Гъргоров да направи така в Бундеслигата да видим ще помирише ли повече терен! Въобще трябва нулева толерантност у нас към такива постъпки.

КОЙ БЕШЕ ТОЗИ ГЪРГОРОВ БЕ ХОРА ? БИЛ ГОЛАДЖИЯ ! АМИ БАЛЪКОВ ДА ГО ИЗВИКА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР КАТО Е ТАКЪВ - МИСЛЯ, ЧЕ И ВЪЗРАСТТА МУ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ТАМ !

Такива своеволия трябва да се наказват не с няколко срещи а до живот !

То ,че е простащина е очевидно....но тези продажни т.н. …"СЪДИИ".....какво да ги правин, като се гаврят с труда на футболистите....и "подпират:" определени отбори..... Имало кой да се занимава с тях.....ДРЪН - ДРЪН!!!!!!

Гъргоров 167 см. Това казва всичко.

Точно футболистите се трудят най много. Затова сме световна сила във футбола

Страшно грозна постъпка! Прекалено малко са тезе 4 мача! Въпреки че ми харесваше като играч, това не е пример за подръжание. Много са му години за да се държи по този начин и няма извинение.

mirOlav

Много съдии свирят тенденциозно и подкрепят дадени отбори все едно са хванали господ за шлифера. И няма никакви наказания за тях. Очаквах да се случи това не оставиха човека да си свърши работата. А колко много съдии са яли бий от запалянковците в по долните дивизии няма оправия затова няма футбол в България. В Южна Америка не смеят защото там ги гърмят.

Гъргоров се ядосва и си държи ръцете до тялото, а съдията го блъска в гърдите. Вижда се ясно на видеозаписът...

На дребен мъж, два шамара превантивно без да му обясняваш за какво става въпрос!

Мухльо...

Точно погледнете за кои следващи мачове се ската фъстък. Ние доматите с колчетата берем. Артист

Вълков е най битият съдия в А окръжна Пловдив -Когато и да му скъсаш главата винаги си закъснял