БФС наказа Волен Чинков

Реферът се представи слабо в мача между Славия и ЦСКА

Обратно в новината

Коментари - БФС наказа Волен Чинков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме му на шушляка. Всички съдии свирят така вече много години. Следващите кръгове ще накажат друг и пак ще дойде реда на Чинков да се проявява. Трябва да се подкрепя отбора на силните на деня с нефутболни средства, съдии,правилници, наказания на отбори и т.н. и т.н. Така се убива футбола в България, но на кого му пука. Проектите си вървят, добри български футболисти почти няма.

Е и? Кво от това,като Киро ше го компенсира многократно финансово?

човека си свири много правилно. 10 български момци и един византиец лазиха 90 мин. по нервите на оранжевите гвардейци и играха фудбол НЕ балет. Браво на момчетата.

(Свое)Волен Чинков наказан? Прах в очите на слепите. В последните два мача той си е "заработил" средства за живот като арабски шейх за няколко години напред. Няма нужда да свири повече. Може да се отдаде на "заслужена" почивка.

Щом няма дузпи за цецка значи съдията е грешен и да се накаже,че цецка без дузпи не може да бие и са като сополиви чавдарчета по терена

И това наказание идва веднага след като микренския гном обяви,че обмислял да се откаже от футбола!

Да дават титлата на амуджите от Немахорец и другите да си играят нормален шампионат! Да върнат правилото за 3 ма чужденци!

Що така бе, братчед?!?! Че то първо Уефски изрева и пусна декларация против него май, а? Щом е за Уефски - може, щом е за ЦСКА - не може, така ли? Тпруууу, недей так с рога!