Коментари - БФС отговори на обвиненията в корупция и злоупотреби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

афганистан е световноизвестен производител на спортни екипи...... даже дизайнери на спортни екипи. Едно момченце там си беше направило екип от пазарска торбичка. Рисува върху полимера - меси, ама красиво беше. не ще да е било от нямане. а афганистанския фудбол, покрай всички тези спонсори, дето произвеждат спортните екипи де, процъфтева..... то, вии от бфс-то не сте престъпници. това ви го признавам. НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ. УБИХТЕ ФУДБОЛОТ В БЪЛГАРИЯ, ама това не го имате за престъпление. щот не е у нк, пък и с тази задача ви избраха.

Когато казваш "отговориха" следва все пак да има и отговор някакъв, нали? Ама това да кажеш не е така, не е отговор. А двамата в раета само обясняваха колко са праведни и засегнати. Много ще им хареса в панделата, сигурен съм.

Отивай си! Право към панделата.... БОКЛУЦИ!

Защо на пресконференцията ги няма Бай Перукан и ония от Мото Пфое, измамника Наскьо Фурнаджиев? Те са тези, които изпапкаха парите, но сега са ни лук яли, ни лук мерисАли...М?

След журналистие, остава да се обосноват и пред прокуратурата и всичко ще е точно

Жалки.

Безпристрасният оцените се казва резултат а те са плачевни значи по аналогия празника е бил безкраен.

Този мазен косюмар от снимката, има голям татус на челото "КОРУПЦИЯ"

Абе, вие как си представяте някой в БФС да гепи пари?! Не стига, че хората си дават живота за българския футбол и трупат успех след успех за сметка на семействата си, ами и нелепи обвинения!