17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БФС сервилничи на ловешката трупа и натиска за мач, а според собствените му наредби при 10 и повече заразени среща не трябва да има. Ревете, че няма национален отбор, а в същото време бутате фандък на отборите пълни с емигранти и бежанци. Литекс не е ЦСКА!

кой е госта кой домакина? хахахахахаха

Числото на КирУ ОЛИГОФРЕНА да играе с братята си от леФскк и отбора от оня град

Трябва да призная, че Литекс и умрелият клуб си приличат по едно нещо - обичат да си уреждат нещата служебно.

ДГД клошар

За бойкот на мач, освен отнемане на точки и служебна загуба не се ли предвиждаше и изваждане от А група?

Schilo

Въпросът е, защо за едни може, за други-не?

Schilo

БФС са голяма работа. Приемат оставки, приемат оттегляне на оставки,въобще шашнаха и европейската и световната централи. Ами кво им пречи да отнесат казуса пред УЕФА?

Вярно ли е, че буквите ЦСКА означавали -Централен Спортен Клуб на Армията?! Аз не разбирам от футбол, но не съм чувала в Българската армия да са имали футболен клуб... Май, че в БГ всичко е фалшиво...И че в това ЦСКА 99% от играчите били някакви африканци, ли азиатци ли...

Schilo

Имаше и не само футболен клуб. Ама преди промените. После мафията овладя спортните клубове. И СИК и ВИС и Мултигруп и ТИМ.

Малка си моме, затова не си чувала. Но бас хващам, че ще ми изредиш поне 10 модела мобилни телефони. Не се обиждай, не е на полова основа, такова ви е поколението. Миналото ви е някаква мъгла, затова ви манипулират както си искат. Колкото до азиатци, африканци и т.н. в състава на цитирания отбор, не си толкова малка да не помниш (ако все пак поглеждаш поне международните срещи) как на мач в ЕКТ публиката на един отбор в зелено скандираше "Българи юнаци", а в същия отбор имаше един българин. Но и това е дело на БФС, овъргаляло се до врата в цитираните по-горе мутренски ТИМ, ВИС и т.н. Които пак си ги има, но под друга форма.

Ама тогава ревяхте нонстоп, че затова нямало футбол в България, нали? А сега летукс играят с 1 или най-много двама българи в състава и всичко е ок!? Кой е късопаметния!?

Тия абсолютни олигофрени ли са?! Те им казват какво е разпоредила УЕФА!!! Те рупат ли рупат по нашенски?! То е така, като в нашата държава са свикнали да не спазват или да променят правилата както им изнася! Да, ама НЕ! УЕФА е друг орган, мноооооого по-висш от тия унуфряци:)))

Има ваксини.Да са ги имунизирали.

Справка миналата година как игра Черно море за 7 място