17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор най-добре до Бризбейн да почива. И най-вече да се опита да се справи с проблемите си (преди всичко психическите). Хубавото на следващия му сезон е, че няма много точки да защитава и при добра форма бързо може да дръпне напред. Тоя сезон за него вече е приключил.

Здравето е на първо място.След това с усилия и много тренировки ,Гришо би могъл отново да затадва феновете си.Аз му го пожелавам от все сърце.

Няма контузени и болни тази година и затова Григорчо ше почива.

Сигурни са Надал, Джокович и Дел Потро.... в първото изречение, а Федерер "несигурен ли е"?

Не е несигурен, просто още не е класиран математически

А? Той се класира още със спечелването на АО.

От всичко на земята най - много мразя да гледам високи мъже, зомбита, върколаци, дори вампири но не високи мъже. Разбира се че не съществува Бог. Тази лъжа е измислена за доставя удоволствие на развратници.

dotan

Не 90%, а 100% е сигурно, че Гришо няма да играе на финалите. Вече и на теория няма никакви шансове. В момента е 1780 точки зад 8мия (точки спечелени само този сезон). На финалите отиват първите 8. До края на сезона може да участва в един мастърс - 1000 точки, един турнир АТП500 и един АТП250. Ако участва и спечели и трите ще събере 1750 точки и пак ще е зад Доминик Тийм дори Тийм да не спечели и една точка... Да не говорим, че след турнира в Шанхай Григор ще бъде на 20то място (засега) по спечелени точки само този сезон...

Не могат да разберат съвсем точно концепцията за спечелените тази година точки и че те не сумират или вадят от миналогодишни, затова така става. Григор, при хипотеза, че спечели поне 1500 точки в оставащото време ще може да го добута до резерва. А поне една резерва винаги влиза в този турнир. Но, това е единствено възможната хипотеза, която е тъпо да се обсъжда, при условие, че е много вероятно той да играе чак в Бризбейн догодина.