Бивш френски национал е подписал с ЦСКА?

Централният бранител има доста впечатляваща визитка и титла на Франция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак куц кон май...

Бонго-Бонго, на говедата поне им избягаха негрите като видяха, че ще мрат от глад при рогатите.

Ми кат няма българи

Ебахти визитката, тоя от 5г не е виждал топка, какво ще го правим, ще го реанимираме ли.

Човека правилно се е ориентирал, в България не се играе футбол на стадиона а основно в чалготеките :))) Ми не е нужно да е виждал топка, дошъл е да види плеймейтки :)))

Говедца, май ви тръпнат свинктерчетата! МУУУУУУУУУУУУУуууууууууууу

Пощенци, на Армията ни трябва хигиенист за тоалетните. Можем да му плащаме минимална заплата. Нямаме претенции, може да е божинката, паулино, робърта, тити палячото, а защо не и наско гъза!

ТОЗИ Е ПЛОД НА ШКОЛАТА ЛИТЕКС–МИКРЕ !!!СВИНСКИ РАДОСТИ ОКОЛО КОЛЕДА !!! НЯКАКВО ФЕНЧЕ ЧЯК СЕ РАЗМУЧАЛО ВМЕСТО ДА КВИЧИ !!! ТЕЗИ ОТ ЛОВЕЧ СЪВСЕМ СЕ ОПЛЕСКАХА......

ЗА КАКВО ВИ Е !??? НАЛИ СИ ЯДЕТЕ ЛАИНАТА ???

Искам да видя 11 черни перли в червени екипи!!!

Абе тоя знае ли в кое ЦСКА ще играе. Май в Литекс

Ама Наско и Тити ни останаха. Може ли и тях да ги вземете в Литекс

Скопен ли е

Ритал е с кокос.

Кой Трафикант на Наркотици и маймуни иска да домъкне тая маймуна в България ??? за да КРАДЕ парите и Работата на българите...

В Лион и вода по време на тренировките не го използваха да им носи ... Ама явно агентът му е много добър и е излъгал няколко отбора ... Но навсякъде бива бързо разконспириран и го пращат да тича за здраве.

Ако убият в тъмното трафиканта на маймуни, който домъква тоя маймун, хем ще ВЗЕМАТ доста пари, хем ще СПАСЯТ България... В София на бул. Мадрид, някаква маймуна дава пари за да слагат негърско -маймунска пропаганда- някъв маймун и малко маймунче.. И отдолу писали- ""Пазете децата"". Децата в България ги пазим като убиваме такива маймуни от 1400 години, Щото тия маймуни са почнали да ЛЪЖАТ разни идиоти- Митьо-вци, Картофи да карадат от своите познати в България и да помагат на маймуните да завземат България..

ГАНЧЕВ МАИ ГИ ГОТВИ ЗА ПРОДАВАНЕ ТИЯ ОТ ЛИТЕКС ??? ЩЕ СИ ВЗЕМЕ НЯКОИ ЛЕВ И КЪМ ЛОВЕЧ !!! УСЕТИ ЧЕ НИКОИ НЕ ГИ ВЗЕМА ЗА ОНИЯ ДЕТО ФАЛИРАХА ! А ТАКИВА ЦЪРВУЛИ КАТО АГИТКА НЕ БЕШЕ ОЧАКВАЛ !!! ТО ОТ ДЕБИЛ НАГОРЕ....

Щото говедата някой ги взема на сериозно :))) УеФски са фалирали мнооого отдавна ама ги държат на командно дишане :)))

Nov 11, 2020 Европейската футболна централа официално призна титлите и историята на възродения след фалита ЦСКА. В сайта на УЕФА на българския ЦСКА виждаме емблемата с трите звезди и пълната европейска история на най-успешния ни футболен клуб. В историческата справка присъстват и всички европейски мачове на "армейците". Отбелязана е най-голямата победа на ЦСКА в двубоите от турнирите на Стария континент - 9:0 над финландския Хака.

Приятели, през отминалото десетилетие, най-тежкото в историята на ЦСКА, се отебахме като за последно безброй пъти на богатите и стабилни Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, потрошили толкова милиони на данъкоплатците за едното нищо. А точно около 100 годишния им юбилей гъзчетата им усетиха по най-зловещ начин силата на чорбарския със седемте поредни на Тройчо и много резултати с по 3:0 и 3:1.

Годината е 1971, мач в София между баскетболните отбори на Лефски и Панатинайкос, в който тогавашните баскетболни евроидиоти са нашибани както си му е реда. Под влияние на отминалия Мундиал Мексико 70 гръцките студенти в София викат „ПАО оле, оле, оле, оле”. Нашите комплексирани дебили почват и те да подражават с "Лефски оле". Само че учещите в България гръцки студенти, напълно запознати с пошлостта на този отбор, изведнъж отвръщат с „Лефски – свине! Свине, свине, свине". Това от малкия телевизионен екран веднага се разпространява в цяла България и "обичаният от народа" отбор започва да получава заслуженото по стадионите на страната и най-вече в мачовете с ЦСКА. Това започва да притеснява висшата номеклатура от БКП и най-вече известните Солаков (министър на МВР) и Велчев, които току що са изхвърлили Берое в „Б” група, заради „обичаният от народа” отбор. В резултат на това нашите комплексирани дебили какво ще измислят като отговор, само вижте ....."Ее ЦСКА, кочина е ЦСКА - свине!" ?!?!?!?!?!?:)) Този случай със свинете е типичен пример как комплексираните Евроидиоти пренаписват всичко, което е адресирано до тях и го прехвърлят към другите - елементарен курвенски похват. Разчита се на повърхностното мислене на следващите поколения пубертетчета и тяхната податливост към зомбиране.. И така младите да знаят „Лефски-свине свине свине свине” отпадна след като се наложи песента за говеждия стадион. До тогава това бе рефрена който сега може да се сравни с „Кур за Лефски”!

Това е не е трансфер, а оценка на шампионата и професионализма в България. Ще се посмеем поне

Янга Мбива?! Я, Мммммм , бива!? Френска му работа, отвсякъде!

КОЯ ЦСКА? Маи пробутват поредното менте.

НАИДЕНОВ ДО КОГА ЛИ ЩЕ ГИ ТРАЕ ТИЯ ???СТАДИОНА СИ ПРИСВОИХА......ИМЕТО ДОНЯКЪДЕ...А СА СИ ОТВСЯКЪДЕ СТАРИЯ ЛИТЕКС !! ЧЕ КОИ ОТ ИСТИНСКИТЕ СТАРИ ЧОРБАРИ ГИ ПРИПОЗНА ??? НИ СТОИЧО НИТО ЛЮБО !! ЦСКА1948 Е ИСТИНСКИЯТ !!! МИНАЛ ПРЕЗ ФАЛИТ И ИЗПРАВЕН НА КРАКА !!!