17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И правилно! Аман от предатели!

Империалистите са го купили този нацист.

по време на управлението на путин, москва не е столицата, а путинград.

Ако беше прочел малко повече авторът на статията, щеше да напише правилно и името на видеоблогъра провел интервюто - казва се Нобел Арустамян.

Нещо за фашагите дето колят и бесят да каже? За западните лъжци дето започнаха войната? Или не е в час, или се прай на ударен. И в двата случая е виновен.

Тези с V или тези със Z по танковете и камионите?

Майка ти

Случайно чух този младеж какво говори и съм изумен от интерпретациите на джурналята. Той първо каза,че не чете и не познава историята но е против войната. Аз също съм против войната но не съм неграмотен като него.Ако беше грамотен щеше да знае,че войната я започнаха англетата с подставените марионетки в Киев.

Успелите хора в раССия са против войната! За съжаление те са малко! 95% в кочината Мордор мнозинството са разни вонящи хлебарки тотално превъртели от рашистката пропаганда!

Не е трудно да си купиш един вече бивш футболист. Ако не играе то поне може да говори каквото му кажат и да осребри донякъде миналата слава.

вие сдуханите Путинофили си мислите,че щом Путя ви купува с пари,значи и всички останали нормални хора,които виждат че е убиец психопат,също са купени с пари. Само че не са,чибурашки прости,те са просто нормални хора,а не безмозъчни същества като вас,радващи се на убийството на хиляди неинни

А когато украинците избиваха руснаци в източна Украйна ти къде бля?

Или той е против руснаците или украинци не са избивали руснаци. Кое ли е по-вярно? И кой ли е по-информиран, той или ти - бй хй от панелката?

Колко? 14 000 загинали от 2014 насам, от които 3350 цивилни - другите що годе по равно украински и руски/сепаратистки войници. В цивилните са и жертвите на малайзийския самолет, дето руснаците го свалиха. Сега, за да напишеш ти такова нещо, явно си дебил...или платен...или и двете? :) Не че 3350 цивилни са малко, но - умряха, защото руснаците тръгнаха да цепят. А сега заради това Путин изгори във войната още между 14 и 20 хиляди руски войници. Та какво казваше - по-запознат си от руснака, бивш капитан на националния?