Коментари - Бивш пилот във Формула 1: Ботас е виновен за изгубената от Люис титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно ти ли ше даваш акъл бе, Ганьооооооооооо!? Ако не беше Ботас, Мерцедес щеше да е с Тире като ЦСКА!

Малко ли години му помагаше

Ти бомбе май забравяш факта, че Ботас беше поставен в ужасно положение доста години. Че го мачкаха докато правиха ...на Хамилтън. При напускащ отбора пилот е трудно да се търси мотивация от него...справка Фетел и Ферари

Много е прав пьлен палячо е Ботас последна година му е и с нищо не помогна

Ако не беше Ботас, Мерцедес щеше да е първото Тире във Тире във Формула 1, Бай Ганьо!

Бахти бъгавия сайт, повтаря част от репликите към цялото ми изказване.

Ботьо му помага от 2017 година А Перо за първи път. И защо трябва да търси подкрепа,не претендира ли,че е номер едно хамчо? На крива ракета,въздуха и пречи. И намери кой да дава акъл,където все си беше на опашката на надпреварата. Има късмет,спечели момчето.

Не че нещо ама Палмър е известен единствено с това че пресече Алонсо 2015-16 не помня кое състезание и испанеца се ядоса. Ботас си го слага в малкото джобче на дънките.

От 7те титли на Манго,поне три трябваше да спечели Ботас.Все му казваха да стои на позиция.Достатъчно помогна.

Като гледам големи разбирачи сте. В Булгаристан сте расисти, а не разбирачи.

Пич, няма по-големи расисти от негрите или педерастите. То от кои си?

А ти си едно измислено копеле и не казвай,че си Българин мангал

Абе тъпан , а ти къде си ?

Кой беше този Палмър, че нещо не се сещам да се е борил за титлата или поне да е помагал на съотборника си за титлата? То все едно аз да коментирам политиката на Макдоналдс защото няколко пъти съм ял там.

Наглата Нига загуби, каква по добра новина от това

На калпав хуй космите му виновни

Ботас осигури титлата на Мерцедес при конструкторите. Къде бяха пита и Тото? А да Тото си гукаше с Маси и замеряше другите със слушалки.

Ако му бяха осигурили същия автомобил можеше и да помогне, но те нарочно го държат с орязана версия.

Кво толкова специално има в тоя негър, та стана такъв политически въпрос факта, че загуби????

Просто е друг цвят и веднага ДИСКРИМИНАЦИЯ...

Е пекъл се е малко повече в Гърция,иначе нищо му няма :-D

Пълни глупости! Що не вземат всички да млъкнат, ами куцо, кьораво и сакато се изказва по въпроса! Сезонът приключи! Верстапен е шампион! Точка! Хамилтън можеше, трябваше, ако... Свърши бе хора! Приемете го и спрете да си чешете езиците!

Ами така е, но толкова може от Ботас. Затова и вече не е там. Ако беше между Верстапен и Хамилтън, резултатът щеше да е различен.

Първо Ботас беше тотално унижаван във отбора и второ караше със издухания двигател докато за Хамчо беше със "ракетната" версия! Всъщност колите им не бяха съвсем еднакви май!

Е добре, че ти си му правил двигателя, че знаеш ;)

Всъщност, репликата е до "ясно". То се видя миналия сезон, когато Ръсел седна в колата на Хамилтън! Отвя всички! Ако болидите бяха еднакви Ботас не трябваше да завършва по-назад от втори. А по отношение на това, дали е помагал на съотборника си в послесното състезание, да попитам, за чий хикс по-точно да помага на отбор, за който кара за последен път?! Защото те го подрепяха, или показаха уважение, като откровено го мачкаха за сметка на Хамилтън?!