17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кличко е най противния боксьор.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Това си е пълна тъпотия, след като веднъж си бил на ВЪРХА и си се отказал, сега пак да се буташ "между шамарите". Това не е като дъртаците Оузи Озбърн и Ян Гилън да излезат на сцена , да повикат малко пред микрофоните и . . .приберат да почиват зад кулисите !?

Срещу Фюри, ако тренира, никой няма шанс.

Може ... може Според спортната наука от времето на ЦУЦУЛИЗЪМА ... физиологията на мъжа между 35 и 50 години остава на едно ниво, що се касае до 5-тте двигателни качества: бързина, сила, издръжливост, гъвкавост, ловкост. Всичко това се вижда в ММА, където няколко вече изкараха до 44-45, преди да се откажат. Проблем е единствено психиката на спортиста, когато всички ти се подиграват, че си стар, когато тъпите треньори без висше, те подритват. когато си трън в очите на тъпите мениджъри, които нищо от спортна наука не разбират ... В близките 20 години на практика казаното горе ще се вижда навсякъде в мъжкия спорт ... а за курвите НЕ знам.

Една и съща ..ама дръжки .В ММА няма успешни бойци на 40-45 гоидни ... да изкараш е едно , да си на ниво съвсем друго. Тестостероновта терапия увеличаваше възможностите на по-възрастните съзтезатели , но я забраниха а без нея конджията им рязко спадаше .

44-45 гоидни *

Виж какво ... неуко момченце, нито си бил спортист, нито си учил спортно висше ... държал си лапи Трай си най-добре, и не се ври там където нищо НЕ разбираш И не ми трий коментарите, ако обичаш

Ти ми кажи кои са успешните ММА бойци на 45 ... да ти пи..м на висшУту , гиманстиче ;)

Май забравяш Форман, който на 45 стана световен

Форман не е ММА боец хахахахах освен това не може да става сравнение между Форман в прайма си и Форман на 45

Фьодор Емилианенко, един от братята Grace ... ама какво да обяснявам на такъв дето държал лапи ...

Аз не говоря за ММА само, а за всички спортове, бе тъпчо (така се изразяваше Суванджиев - баща)

Фьодор в моемнта е на 45 , а звездата му залезна преди години , Ройс се отказа на 41 след като гоидна по рано Мат Хюз му показа , че гоидните имат значение . Гледай си гимнастиката пич , не се излагай в тия "води "

Говрим за бойни споротве , а и за висички да говорим пак е същото - възрастта има значение . За това и Форман е един в историята на тежката в бокса ;) Колкото и да ти се иска да си на едно с малдите , не става бе пич -дърто магаре си .

Гимнастиката ми е била винаги най-неприятната дисциплина ... Казах ти ... не се ври там където си прост, неук, без никакъв опит, без никакви успехи ... АЙДЕ ЧАО

Ама обчиаш гимнастички муахахахах До сега еднитвения , който показа , че е неук си ти ;)

Как не знаеш за курвите, бе мами. Малко ли си ме придружавал по магистралите? Питай каквото не знаеш, ще ти обясня.