17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ... може Според спортната наука от времето на ЦУЦУЛИЗЪМА ... физиологията на мъжа между 35 и 50 години остава на едно ниво, що се касае до 5-тте двигателни качества: бързина, сила, издръжливост, гъвкавост, ловкост. Всичко това се вижда в ММА, където няколко вече изкараха до 44-45, преди да се откажат. Проблем е единствено психиката на спортиста, когато всички ти се подиграват, че си стар, когато тъпите треньори без висше, те подритват. когато си трън в очите на тъпите мениджъри, които нищо от спортна наука не разбират ... В близките 20 години на практика казаното горе ще се вижда навсякъде в мъжкия спорт ... а за курвите НЕ знам.

Една и съща ..ама дръжки .В ММА няма успешни бойци на 40-45 гоидни ... да изкараш е едно , да си на ниво съвсем друго. Тестостероновта терапия увеличаваше възможностите на по-възрастните съзтезатели , но я забраниха а без нея конджията им рязко спадаше .

44-45 гоидни *

Виж какво ... неуко момченце, нито си бил спортист, нито си учил спортно висше ... държал си лапи Трай си най-добре, и не се ври там където нищо НЕ разбираш И не ми трий коментарите, ако обичаш

Ти ми кажи кои са успешните ММА бойци на 45 ... да ти пи..м на висшУту , гиманстиче ;)

Май забравяш Форман, който на 45 стана световен

Форман не е ММА боец хахахахах освен това не може да става сравнение между Форман в прайма си и Форман на 45

Фьодор Емилианенко, един от братята Grace ... ама какво да обяснявам на такъв дето държал лапи ...

Аз не говоря за ММА само, а за всички спортове, бе тъпчо (така се изразяваше Суванджиев - баща)

Фьодор в моемнта е на 45 , а звездата му залезна преди години , Ройс се отказа на 41 след като гоидна по рано Мат Хюз му показа , че гоидните имат значение . Гледай си гимнастиката пич , не се излагай в тия "води "

Говрим за бойни споротве , а и за висички да говорим пак е същото - възрастта има значение . За това и Форман е един в историята на тежката в бокса ;) Колкото и да ти се иска да си на едно с малдите , не става бе пич -дърто магаре си .

Гимнастиката ми е била винаги най-неприятната дисциплина ... Казах ти ... не се ври там където си прост, неук, без никакъв опит, без никакви успехи ... АЙДЕ ЧАО

Ама обчиаш гимнастички муахахахах До сега еднитвения , който показа , че е неук си ти ;)

Срещу Фюри, ако тренира, никой няма шанс.

Това си е пълна тъпотия, след като веднъж си бил на ВЪРХА и си се отказал, сега пак да се буташ "между шамарите". Това не е като дъртаците Оузи Озбърн и Ян Гилън да излезат на сцена , да повикат малко пред микрофоните и . . .приберат да почиват зад кулисите !?

Как не знаеш за курвите, бе мами. Малко ли си ме придружавал по магистралите? Питай каквото не знаеш, ще ти обясня.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Кличко е най противния боксьор.