Коментари - Бивш шеф на "Мерцедес" посочи ключовата разлика между Шумахер и Хамилтън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамота е подобно непознаване на статистиката - Шуми има 7 титли - 1994 и 1995 с Бенетон, и 2000 ~ 2004 (5 титли) с Ферари.

"Хамилтън е устремен и към това да стане първият пилот със седем светвони титли. Както той, така и Шумахер имат по шест триумфа като №1 в света" - нито Хамилтън ще бъде първият с 7 титли, нито Шумахер е само с 6 триумфа като №1 в света

Еми разликата е голяма. Единият е бял и не е расист, а вторият е цветнокож и е расист.

Хамилтън продукт на нашето време! Кастриран мъж!!! Няма мъжество и смелост!!! Къде е СЕНА??? Велик мъж и пилот!

Разликата е че англето е една мръсна черна маймуна.

Имаш предвид като майка ти ли?

Много добре казано!

Т.е ако ме беше с толкова доминиращ болид щеше да е само цигане !

Спорт в който 75% от победата зависи от колата няма какво да ми хвалите пилотите.Когато Уйлямсите бяха най-добрите болиди, Сена с Макларъна не можеше да изпревари нито Менсъл, нито Патрезе, нито Хил.

Черньо попада в категорията много, много бутан напред

Всичко е бизнес! В дебютния си сезон на Хамилтън не му позволиха да стане шампион, а ги газеше здраво. После решиха да направят Розберг шампион и от три отбора с двигатели на Мерцедес, само на Хамилтън се счупи ха 6 двигателя. Та отдавна да е заминал Шумахер!

Само,че по времето на Шуми,когато ферари доминираше и вкарваше все по нови и нови решения в болида,"командващите" тогава сложиха лимит на новостите за ферари, а сега не се ограничава по никакъв начин постоянните технологични въведения в болида на мерцедес.Ако тогава и на ферари не се пречеше ,сега кой знае къде щяха да бъдат рекордите на Шуми и ферари.Разбира се ,че не омаловажавам превъзходството на Хамилтън,но той го дължи най вече на болида.

Преди имаше "Карачи",а сега натискачи на копчета върху компютри на колела!

F1 е интересна точно за това - нещата не винаги зависят само от пилота, защото всичко е екипен принос и борба.

Тази от 95та като удари Хил ли е редовна или тази от 94та след смъртта на Сена!?!?!? Или тази с мисленно пресечената финална линия от 2000 та... Селянина от Керпен заедно с Барни Ръбъл опропъстиха F1 и УИЛЯМС.

Kalin

Смешно заключение.При сегашния формат на състезанието пилота не играе никаква роля почти.Всичко е техника.Имаш най добрата техника може да си бил с друга кола посредствен с тая ставаш шампион.Преди имаше тактика задминаване борба пилотски умения и имаше и тръпка.Сега такава липсва всичко е предрешено.