17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирка има само един умисъл ! Сега ще започне кампания за събиране на парички ! Защото Г.Г.вече уж ги свършил . Няма да се откаже това са номера ! Ще стане но по късно ! Запомнете го !

Милко морко и дърдорко..... Милко и ти ли се нареди за сюнета в Литекс Тауър....?? Лапай бързо, че капе....

Щом сте се хванали с мутра като Ганчев, сега ще му ядете лайната. Той ще ви прави на маймуни, а вие ще се вайкате и ще приплаквате "Сакън, не си тръгвай, закъде сме без теб, бащице наш".

Абе мунчо, целият спорт в България е на мутрите. Те (спортистите) създадоха ВИС и СИК. Десет години борците на Васил (и брат му Георги) Илиев рекетираха бизнеса и контролираха цялата контрабанда - на всичко.След като натрупаха огромни пари, хвърлиха анцузите, облякоха костюми, и станаха "легални" бизнесмени. Част от тях "изкупиха" футболните ( и не само) отбори.Сега, всички собственици и президенти на футболните клубове, са част от мутренското котило. Спорта е идеално място за изпиране на парете им.( от рекет, от контрабанда). Такива са и Ганчев, и Божков, и Веци Стефанов, Домусчиеви, и Тити Папазов т. н.

Забравих да спомена, че тогава си купиха и "Главен секретар на МВР" - да ги пази....

не знам защо ти цъкат минуси, но е точно така... само дето не спортистите с анцузите създадоха туморните образувания вис и сик, а просто бяха главни действащи лица в тях. създателите са едни други, с костюми.

И с кого да се "хванем" ве умнико .....с Лили Иванова ?

Милко, що и ти даваш акъл ? Подмазваш се за да те върне , щото в отбора е далаверата, показват те по телевизията и т.н.? Що не се съберете величията и не направите точното нещо да пуснете отбора на борсата и всеки фен да си купи акции ? Щото не ви се изпуска далаверата, това е ! И в Уевски е същото, затривате големите отбори в полза на Гелосания !

Добре, че отидохме да просим от юзбашията.

Мен туй не ма бърка!

Гаврата с големия футболен клуб продължава...

Ами да, виновни са социалните мрежи, сега всеки може да се изказва безнаказано-тролове, "разбирачи", провокатори. Едно време нямаше интернет, по телевизията рядко даваха мачове, а по-напред в годините не всеки имаше телевизор, стадионите бяха пълни до дупка, феновете се уважавахме. На международни мачове подкрепяхме българските отбори независимо от клубните си принадлежности, нямаше я тази омраза между нас!

тук се наблюдава нещо типично българско - не те споменават никъде и ти напомняш за себе си даже и с някоя тъпотия, само и само да си в медийното пространство!

Точно така - гравитират си идни хорица около Гришката... то са легенди, то са изпълнителни директори, дето само мрънкат и т.н., и т.н...

Говедата и числото напразно се радваха.Сега и като станем шампиони ще има масови самоубийства.

решено ли е вече? на лудите на домуса да не им спреха правата нещо?

От самото начало, беше ясно, че ще е оранжево-турска евтина сапунка.

бай ганчо май е харесал оралното удоволствие,което му предложиха розовите вчера..а те са майстори на фелейшиото(както знаем)..

Това което направи ДРИШАТА с ЦСКА, дори най-извратените мозъци не са си го помисляли - унищожи истинския ЦСКА, преименува го на Лупи, премести Литекс в София и накара привържениците на умрелия клуб да повярват в една лъжа, заряза ги, а сега ще ги обединява с онези(1948), които мразят.

Виждам, че дрогираните офендърци са се преместели виртуално тук да хранят ЦСКА като "уевскари".ха-ха-хах... Няма такива мърши. Не.

гела ще трябва да продължи да плаща на "разпусналите се" привърженици.

Значи Литекс продължава да си тренира на софийската база. Оххх, отдъхнах си. Много се бях притеснил. То пак автобуси, пак търчане до Ловеч. Мани, мани...

селски сериал...

Е, хубава работа! Тъкмо бях говорил с мойте хора в Атлетик (Мокрище) за припознаване...

ПИНОКИО! След това изказване на този откровен лъжец, носа му върви с 2 метра напред. Досвидания ПЕТОЛЪЧКИ!-))))

оффендърите се разтуриха и гришата миряса. а алито трябваше да си ходи - нямаше завършващ удар. хубави атаки завършваше с удари от типа "дайте му баницата!" и "от дузпа - тъч".

ТО ПРИ АРМЕЙЦИТЕ ОТ МИКРЕ ВСИЧКО Е ФАЛШИВО !!! ЗАКРИВАЙТЕ ГИ ВЕЧЕ !!!

ако питаш звездашите дали искат да закрият партизан или феновете на барса дали искат да закрият "кръвния им враг" реал мадрид - съм сигурен, че ще ти кажат НЕ! съперничеството трябва да е на терена и по трибуните, а не в окопите с пушките или с бухалките в уличките около стадиона. напарвиха от летекс цска - хубаво, напарвиха врътката, превъртеха кинтите... ама мене лично ми е по-интересно да ги биеме на стадиона, а не да ги няма!