17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОБрата ще има своя шанс дори и срещу Джошуа пак има шанс

Ясно, точно и професионално мнение. Това е самата истина. Пожелавам късмет и успех на Кубрат. Личната му победа ще е победа и за България.

Ще мине и тая, да се надяваме да не го гепи ковида на белмекен Ще яде дървото пулето Добре че визи няма, иначе кой знае дали ше го пуснат на границата

прилича на отвора на клозетната ми чиния, т.е няма да има разлика ако сера в неговата уста вместо в моя клозет.

petrovito

Пулев е с уста по-голяма от таланта му в ръцете. Това му е и проблема. За да си претендент, не си случаен, то е ясно. Дано си е оправил защитата. Ако запази хладна и (здрава) главата, с малко късмет, може и да успее. Жалка работа са тия дето го плюят, пък и една лицева опора не могат да направят. Това ще е неговата вечер, пожелавам му късмет. .. а и да си затваря устата. да говори на ринга.

след мача с Кличко на Петър Лесов - Кубрат си мисли , че с лев десен прав който е научил в ЦСКА от детските си години ще може да кара до безкрай. Няма как..Дано да е чул това и да е променил малко стилът, че иначе лошо....

Коментар на последния абсорютен световен шампион в тежка категория Ленъкс Люис след мача на Кличко с Пулев-"Лесна работа за Кличко срещу един едрогабаритни уличен бияч.Аз искам са го видя срещу най-добрите в девизията".....Ама как точно го е описал а? Коментар и на Майк Тайсън за същия мач-Пулев въобще не е за голямата сцена."

С теб е България!

На тая снимка като че ли ватмана Минчев е зад него.

tonk11

Брей! Бивш световен шампион с 30 победи на ринга казва, че Пулев не трябва да се подценява ама българите разбират повече. Те всичко знаят и разбират. И най - много обичат да плюят някого и да мрънкат. Шампиони сме. По мрънкане. Лош или добър Пулев е българин бе мърши. Поне това оценете и го подкрепете. Българин е.

Глупаг

Дано да е вдигнал малко нивото нашия след големия мариз от Кличко,пак е голям успех да стигне до този мач,дано да е жив и здрав след мача, каквото ще да става,ще е мега шоу

Един удар при Пулев нищо не значи.Той не е нокаутирал никого на ринга,било като аматьор или професионалист.Не говоря за ТКО, когато съдията прекратява мача.Освен това е пропускал много удари и то от треторазрядни боксьори.Кличко го събори два пъти още в първия рунд и общо 4 за пет рунда само с ляво круше.За Джошуа ще е поражение,ако не го нокаутира преди петия рунд и така индиректно да семонстрира предимство пред Кличко.

Пульо е малко над нивото на сервитьорите по кръчмите. Затова там е най-успешен и загуба няма. Айде да идва 12.12 , че да спреме да слушаме за наш Пульо колко страшен бил ... Според мен, нивото си му е същото като при Кличко, само дето устата му е по-голяма и аналната дупка по-широка.

Много добре казано.

Белю кога е играл с Пулю,че дава акъл?

Е, до сега все не е случаен и все яде бой.Не е случаен за пенсиите и дембелите.

Да, видял е всичко - уиски, ракия, вино, водка, освен това - пъстърма, луканка, дядо, вс видове мезета

Е Фюри е видел и повече , и кво ?