17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си на върха ,всички те мразят и плюят.Господ му е дал талант ,красота ,им за разлика от други които са ощетени във всичко.Това предизвиква завист и омраза .Хората не могат да живеят с мисълта че някои е по красив ,по умен ,по кадърен и е звезда на върха от години.Не вярвам да е е толкова лош като характер колкото го описват.Всичко е от завист и омраза.

Хора! Може да си най-добрия в дадена област, но това не те прави добър като човек. Гледам тук се застъпват яко за Роналдо, ама за мен той винаги е бил рядко щастие. Няма да забравя как прецака Руни навремето. Хем бяха съотборници по него време! Ама нищо, той вече залязва, скоро ще се приземи.

Ами ти, бе жабар! Нима знаеш друг език, освен диалекта ти от Торино? Защо търсиш под вола теле? Роналдо е дошъл в Италия да работи като футболист в Юне, а не да чете лекции в местния университет. И се радвай, че имаш шанс да гледаш един велик талант!

Впрочем това си е самата истина.Абсолютен игоист.Такъв си беше навсякъде.

а ти си неграмотен Игоист хахахаха за това го плюеш ,осъзнаваш че не си на неговото ниво ,нито като талант , нито като акъл.Отивай да пасеш кравите и овцете.

Роналдо не знае и арабски, но ми го поема целия докрай.

Да ги знае не у трябва. Важното е, че пее и на сръбски и на китайски,...

Бивш защитник на Юве за Роналдо: Невежа, който не уважава съотборниците си и Италия - явно този италианец иска футболистите да са с по две висши образования !!!

Тоя чичак има ли си на представа как тренира Роналдо? Той, като футболист е ходил по за час и половина на ден за тренировка с отбора и след това свободно време - кафе, бира, спагети.... Докато Роналдо преди тренировката с отбора прави индивидуална с топка. А след това в къщи фитнес, плуване и/или лекоатлетически управления! Т.лупите не знаят за какво става на въпрос! Имайте уважение към успелите с къртовски труд хора, пък ако щете ги харесвайте...

Чичото малко се е превъзбудил. Обвинява го ,че не е италиански патриот...без да е италианец.

А добро утро!. Някой го каза най-после.

От заглавието помислих, че са били съотборници , а то някакъв дъртанян с деменция.

Кво ми пука за някакъв жалък жабар.

По таа логика аз трябва да знам петшеснаасе езика

А то дори българския ти е сложен